Bucatar, categoric!
E ceva mai greu intr-adevar, dar e mult mai bine platit! Bafta :*
Bucatar ar fi alegerea mea!
Daca pleci si intr-o tara straina, cu siguranta nu vei ramane dezamagit. Succes.
Bună.
Dacă poți, fă-le pe amândouă, nu știi ce ofertă prinzi!
Succes!
Pa, pa.
Sa stii ca bucutaria nu-i usoara i mult de munca de trezesti la ora 5 si pana seara ai de lucru
barman ospatar nu e chiar asa greu, avansezi mai repede
Sa zicem ca ar fi mai usor ca barman ospatar dar nu cred ca s'ar castiga la fel ca un bucatar nu crezi?
Sa stii ca in bucatarie nu sunt asa salari mari, persoanl am facut un curs si mam anhajat intro bucatarie lucram 12 ore pentru 7 milioane, scaune nu erau stateam in picioare apoi am mers la un fast food din nou salar mic nici mancare numi datea, eu recomand un catering acolo se traieste bine e 2 ani am trait bine eram ca o familie
Depinde,tie ce-ti place? dar daca ai nevoie de pareri eu merg pe bucatar, oricum bafta!
In constructii castigam in 2 saptamani salarul pe 2 luni ca intro bucatarie
Am auzit si eu ca in constructii se castiga fbn dar nu aici ci in strainate plus si efortul care il depui e cam mare...
Da e mare nu spun ca nu, gandeste ce meserie ai vrea tu ce isi place mai mult sa faci
Adica un fel de firma care vinde mancare altor firme sau restaurante sau la om acasa ca astia cu pizza
Tu in locu meu ce ai face? eu nu de mult am terminat 13 clase, profesionala plus 2 ani de liceu si acum is in somaj mai am o luna si nu stiu pe ce sa ma axez ce sa fac, ca sunt mai multe la care as putea sa dau, frizerie, electrica, in gaze ar fi mai multe.
Uita-te unde sunt cele mai multe locuri de munca ea un ziar vezi la fortele de munca, mai ai o luna desi ai timp vezi piata munci vezi ce cere acum pentru Romania, in ce judet stai?
Am vaut pe wiki orasul are drumuri spre Bucuresti desi cat de cat functioneaza economia, ca bucatar ai nevoie de experienta, te pricepi la bucatarie?
Sincer nu, deci si m'as baga deocamdata ca ajutor bucatar, sa vad cum m-as descurca
Ai lucrat in constructii?
Daca da, nu stii cu cine as putea sa vorbesc sa ma angajez si eu in constructii?
Si eu sunt tot din Timisoara si cam am nevoie urgenta de bani.
Rysor întreabă: