De comunicare sociala nu am auzit sincer (de baza in general sunt jurnalismul, PR-ul adica relatii publice si stiinte politice), depinde probabil de orasul in care vrei sa inveti. Comunicarea sociala probabil e un crossover intre PR si sociologie iar o meserie derivata ar fi cea de motivational speaker. Pr-ul, pe care eu il recomand are in general in componenta materii precum publicitatea (materie de baza)- marketingul de produs, istoria pR-ului, social media, promovarea prin alte medii, introducere in jurnalism: elaborarea si conceperea unor articole, elaborarea si conceperea unor comunicate de presa etc. Difera de la oras la oras (habar n-am in ce oras vrei tu sa studiezi sau din ce oras esti). Mai poti opta pentru jurnalism, unde ai materii precum PR-ul, televiziunea, presa scrisa si online dar si istoria uniunii europene (ai ceva de genul si la relatii publice, materii de profil diplomatic). Admiterea in general se face pe baza de dosar (de vreme ce notele de la liceu nu mai conteaza cred ca bacalaureatul conteaza in proportie de 100%, cand am intrat eu conta 50-50 : media de liceu + bac) exceptie facand Bucurestiul. Existau acolo anumite carti de introducere in PR sau in Jurnalism din care se dadea admiterea si pe care trebuia sa le inveti.
M-ar interesa mai mlt Comunicare sociala si relatii publice din cadrul facultatii, dar sincer nu am gasit nici un detaliu referitor la admitere.Ce materii sunt de baza Si in ce consta admiterea?
sorinaa0 întreabă: