| antrebarisiraspunsuri a întrebat:

Unde este mai convenabil sa te angajezi dintre pompieri sau armata? Din punct de vedere al muncii fizice, al timpului liber si al salariului.
Nu stiu ce sa aleg dintre ele. De atras, niciuna nu ma atrage prea mult dar imi doresc un job stabil, decent.
Multumesc

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La armata, ca de acolo vin subventiile si ajutoarele.

| gabicoo a răspuns:

Pompieri.

| Furnicuta000 a răspuns:

Sa stii ca eu am 2 cunostinte care lucreaza la pompieri, au in jur de 45 ani si ei ies la pensie devreme. Toata viata nu i-am auzit decat sa se laude, sa spuna ce misto e, cati bani au ei, cati bani o sa primeasca la pensie (peste 5000 lei). Deci eu cred ca e bine. In armata ce faci?

| Ciprian09 a răspuns:

Daca nu te atrag astea doua,nu ai ce cauta sa profesezi.o sa pleci mai rapid decat ti ai putea inchipui! si nu o spun cu rautate dar treburile astea nu sunt pentru oricine! daca ai probleme cu subordonarea, respect fata de ceilalti, munca in echipa, nu intra, ca o faci degeaba..hai noroc!

| Lubeniță38900 a răspuns:

Pompieri clar, sunt pe schimburi, dimineața, după masa, și nu ai zilnic intervenții

| ninuku a răspuns:

Daca nu-ti place ceea ce faci nu ai nici o sansa, toate joburile sunt stabile cand iti place ceea ce faci.

| ProfetuL69xxx a răspuns:

Daca nu te atrag nu esti de uniforma
Acolo iti dai si sufletul cand e cazul
Fa-te contabil sau apuca te de bolt daca vrei viata usoara
Uniforma cere pasiune altfel nu rezisti nici stagiul militar