| mois a întrebat:

Unde pot verifica daca figurez ca angajat al vreunei firme, in calculator, actulamente nu lucrez nicaieri insa am lucrat in trecut in ultimi 3 ani in mai multe parti, Stiu ca am incetat activitatea am semnat si incheierea activitatii profesionale la acele firme, insa nu stiu daca m-au scos de pe calcuator. Aveti idee? Cer sfaturi, va multumesc frumos!

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pe calculator poti afla daca esti asigurat de sanatate.
Accesează site-ul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate– www.cnas.ro şi selectează din meniu opţiunea "Interfaţă SIUI online" şi apoi "Asigurat".
Introduci CNP-ul tău şi numărul de verificare scris cu verde şi va fi afişat rezultatul: Persoana selectată este asigurată sau Persoana selectată nu este asigurată.
In rest nu poti afla tu singur, pentru a accesa Registrul general al salariatilor in format electronic (Revisal), existent la ITM, ai nevoie de acces si persoanele fizice n-au acces la aceasta baza de date.

| alessia5158 a răspuns:

La ITM ( inspectoratul teritorial de munca) daca cunosti numele firmelor la care ai lucrat si daca ai lucrat legal, cu contract de munca.

Este bine, pentru viitor, sa treci pe la acele firme si sa ceri o adeverinta de la fiecare prin care se atesta perioada lucrata cu contract de munca.

| express11 a răspuns:

La camera de munca din orasul tau.

| viotedy a răspuns:

Nu gasesti asa ceva.La firme apare doar nr.de angajati nu si numele lor si nici nu-s actualizate datele.

| Maria_Manea_1978 a răspuns:

Vreau sa văd dacă am carte de munca

| marcu1978 a răspuns:

Vreau sa afu daca sunt angajat

| Martin_Viorel_1974 a răspuns:

Figurez ca angajat?

| Simoc_Cristina_1982 a răspuns:

Sunt angajată

| Giol_Ion_1967 a răspuns:

Sunt angajat cu forme legale?

| Ardelean_Florin_1989 a răspuns:

A-și dori sa știu dacă sunt angajat în momentul de față