| NicusorYo a întrebat:

Unde sa ma angajez? Am 14 anywinking

Răspuns Câştigător
| QuizMaster a răspuns:

Incearca plasator pe microbuz! se castiga bine,poti sa mai aduni banii si ce le mai gade pe jos de la calatori, plus ca e foarte simplu, tot ce trebuie sa faci e sa imparti bilete de microbuz si sa afci reclama in statie

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

La aceasta varsta nu poti. Conform Codului muncii varsta minima pentru angajare este de 16 ani ori, prin exceptie, te poti angaja si de la 15 ani dar numai cu acordul parintilor. Angajarea cu nerespectarea conditiei de varsta constituie infractiune pentru angajator si nimeni nu va risca inchisoarea ori o amenda substantiala. Numai bine!

| Fluffinator a răspuns:

Nu te angajeaza nimeni daca la varsta asta si mai ales daca scrii cu "y" in loc de "i" straight face

| Dina a răspuns:

La scoala, ca elev ar fi de dorit!

Răspuns utilizator avertizat
| kaBooMx a răspuns:

La restaurant la spalat de vase laughing FUNDa?

| Fanatic a răspuns:

laughing mai ai de crescut

| aditm a răspuns:

Eu mergeam in constructii cu tatamiu la 15 ani, cauta pe cineva din constructii, sa il ajuti la carat e greu dar castigi un ban

| KenJi a răspuns:

Ori ca ai 14 ani, ori ca ai 15, ori ca ai 16 ori 18. Cati ani ai pana la sfarsit? Ca nu mai inteleg nimc din intrebarile tale.Si app la varsta ta lasa munca ia si invata ca apoi vei muncii destul daca vrei bani

| eu1893 a răspuns:

Mai... nu ai varsta legala de 16 ani ca sa lucrezi ca sezonier... happy mai asteapta un pic. Esti inca necopt pentru lumea asta.

| walle a răspuns:

La videochat.

Întrebări similare