anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde sa merg sa muncesc? Am probleme cu sanatatea, cu tensiunea si inima nu pot sa car nimic, nu pot depune efort fizic. Am 27 ani fara bac, doar 12 clase 1 metru 68 si 90 kg, am incercat la restaurant pizzerie casa corso ca ajutor ospatar am rezistat doar 2 zile mi-a venit rau. Aveam tensiune mare si am plecat, aveti ceva sugestii unde se primesc persoane bolnave pentru munca fara efort fizic?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Incearca la o spalatorie auto. E multa miscare, dar nu ridici greutati. Eu consider relaxant facutul curateniei. Iar banii sunt ok, peste tot e flux mare de clienti. Trece ziua repede, si mereu ai niste bani in buzunar.
Evita ospataria si restul joburilor prin sau pe langa bucatarie, sunt grele.

69 răspunsuri:
| NekrosLife a răspuns (pentru Zoltán_Csáki_1972):

Mersi mult frate am facut deja 8 dolari si 50 big grin la 20 pot face checkout am si card si cont bancar BCR

| NekrosLife a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Am gasit firme de cursuri europene m-am inscris la lucrator comercial astept sa ma sune big grin la sfarsitul cursului iau diploma si bonus 1800 lei si ma si angajez

| NekrosLife a răspuns (pentru Mosotti):

O fii gel sau pastile sa creasca? laughing

| Mosotti a răspuns (pentru NekrosLife):

Nu are cum sa creasca cu gel sau pastilem nu are cum.

| NekrosLife a răspuns (pentru Mosotti):

Atunci raman cu ea mica sau creste cu timpul simt ca sunt in corp de copil dar eu sunt adult am citit e o boala rara

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru NekrosLife):

Curs pentru lucrator comercial? Lol...

| Zoltán_Csáki_1972 a răspuns:

Salutare. Deci ai putut să te înregistrezi pe 5 BS?
Dacă nu, poftim aici un pic de ajutor:
https://sites.google.com/view/dsgrupromania/5-billion-salse-ro
Ai putut să faci până la capăt înregistrarea. Dacă nu, nu vei fi renumerat zilnic.
Spune-mi până unde ai ajuns să te ajut.

| Mosotti a răspuns (pentru NekrosLife):

Daca ai varsta adulta, nu mai creste chiar daca ai corp de copil, adica daca corpul tau in timp nu se mai dezvolta, daca se dezvota, poate sa mai creasca si aia, oricum viata merge inainte si cu aia mica sau mare pana la urma.

| NekrosLife a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Si mie mi se pare fake e curs tehnopol - lucrator comercial excell
la cealalta firma ccse Centrul de Consultanţă şi Studii Europene Galati nu mai pot merge ca sunt in port inscris la excell tehnopol cica da nu ma suna ca nu s-a format grupa de vreo luna si ceva big grin cred ca is in vacanta copii