Incearca la o spalatorie auto. E multa miscare, dar nu ridici greutati. Eu consider relaxant facutul curateniei. Iar banii sunt ok, peste tot e flux mare de clienti. Trece ziua repede, si mereu ai niste bani in buzunar.
Evita ospataria si restul joburilor prin sau pe langa bucatarie, sunt grele.
Mersi mult frate am facut deja 8 dolari si 50 la 20 pot face checkout am si card si cont bancar BCR
Am gasit firme de cursuri europene m-am inscris la lucrator comercial astept sa ma sune la sfarsitul cursului iau diploma si bonus 1800 lei si ma si angajez
Atunci raman cu ea mica sau creste cu timpul simt ca sunt in corp de copil dar eu sunt adult am citit e o boala rara
Salutare. Deci ai putut să te înregistrezi pe 5 BS?
Dacă nu, poftim aici un pic de ajutor:
https://sites.google.com/view/dsgrupromania/5-billion-salse-ro
Ai putut să faci până la capăt înregistrarea. Dacă nu, nu vei fi renumerat zilnic.
Spune-mi până unde ai ajuns să te ajut.
Daca ai varsta adulta, nu mai creste chiar daca ai corp de copil, adica daca corpul tau in timp nu se mai dezvolta, daca se dezvota, poate sa mai creasca si aia, oricum viata merge inainte si cu aia mica sau mare pana la urma.
Si mie mi se pare fake e curs tehnopol - lucrator comercial excell
la cealalta firma ccse Centrul de Consultanţă şi Studii Europene Galati nu mai pot merge ca sunt in port inscris la excell tehnopol cica da nu ma suna ca nu s-a format grupa de vreo luna si ceva cred ca is in vacanta copii
RaduAlexandru2005 întreabă: