| alexandra_2644 a întrebat:

Unde sunt licee de politie? In ce orase? Imi puteti da o adresa, site, ceva? Imi doresc nespus de mult sa fac liceul de politie.Imi este de folos orice informatie aveti, merci mult!

Răspuns Câştigător
| www a răspuns:

NU exista liceu de polite e doar militar. Uite aici mai multe detalii: http://www.mapn.ro/recrutare/elevi.php

55 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este la Campina sau la Cluj, nu mai stiu exact scuze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La cunila unde i de lucru sa ingrijesti de maimute si sa faci amor cu ele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Liceul de politie campina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da alexandra, este liceu de politie in alba-iulia, campulung, cluj-napoca si pitesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Liceul de politie din campina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai sunt licee de politie s-au desfiintat sunt doar lm-uri la breaza alba si campulung crede-ma is in domeniu (lm alba iulliaLL)happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vbiti o gramada in nestiinta de cauza.Cam tarziu raspunsul meu dar pentru eventualele cautari ale altora.Licee de politie au fost la Buzau si respectiv Ploiesti pana in 2009, sau desfiintat.Si mai sunt licee militare la Alba, Campulung Moldovenesc si Breaza.Mai sunt (postliceale) Scoli de agenti la Campina si Cluj(politie), Dragasani si Falticeni(Jandarmi), Oradea(de frontiera). Mai sunt academiile Ș Academia de Politie din Bucuresti, Academia Tehnica Militara din Bucuresti, Academia Fortelor Terestre Sibiu, Academia Fortelor Navale Constanta, Academia Fortelor Aeriene Brasov.Si plus multe scoli de subofiteri mapn, sri, si scoli de maestri. Ah am uitat sa specific Academia Nationala a Informatiilor Din bucuresti, academia SRI-ului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea si eu sa stiu, la campina e liceu de politie sua nu? vreau sa dau acolo, dar sunt derutata. e sau nu liceu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa va anunt dezamagitor ca nu mai exista nici un liceu de politie in Romania s-au desfiintzat toate deoarece s-a constatat ca nu se mai merita lasate in functzine. E urat pentru ca si eu tot la liceu de politie vroiam sa dau dar mai sunt cele militare in Alba Iulia, Campul lung Moldovenesc si la Breaza. Succes tuturor :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta caut si io

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

în câmpulung şi alba-iulia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu din cate stiu este la Campina un liceu d politie acolo as vrea si eu sa merg...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai exista sau desfiintat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La campina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma numesc Laura am 15 ani clasa a8a si sunt din Vaslui as vrea sa fac un liceu de politie, dar nu stiu exact care sunt acelea! Daca cineva imi poate spune mai multe, si ma poate informa va rog sa ma contactati la id: lauradragan96

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu liceele de politie s-au desfiintat. Mai sunt licee militare -Campulung Mold. Dupa liceu Academie sau Scoala de agenti de la Campina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BUNA alexandra si eu sunt interesata de politie...bagama in lista mai vb acolowinking...alitzuka_printezuka96
ceaw

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la liceul de la campullung

| 1Mihai1 a răspuns:

Salut, Alexandra, asculta-ma bine la ce iti spun eu sunt in clasa a8-a si tot la Politie vreau sa merg. Uite te sfatuiesc sa faci la fel ca mine, eu vreau sa merg la profilul de liceu Filologie si dupa ce termin liceul la Scoala de Politie din Cluj. Daca vrei sa stii mai multe add first.cop90@yahoo.com. Numai bine! :*:*:*

| Melo a răspuns:

De politie este la Ploiesti... si poti sa te interesezi.

| CodFiscalNET a răspuns:

Licee de politie au fost in Ploiesti si Buzau, dar din 2007-2008 nu mai sunt examene de admitere. Au fost desfiintate. Acum in acele locatii sunt centre de pregatire Schengen.

| BaGGio a răspuns:

Imi pare rau dar licee de politie nu mai sunt nicaieri in tara. Te-as sfatui sa faci un liceu normal apoi sadai la Academia de Politie daca vrei sa ajungi ofiter sau Scoala de Politie daca vrei sa ajungi agent. Dar adevarul este ca daca era un liceu de politie sau mai multe in tara era foarte benefic pentru cei ce vor sa devina politisti.

| slimshady a răspuns:

Campina si Bucuresti Academia De Politie... Asa stiu eu.big grin

| laurentiu25 a răspuns:

Liceu de politite este doar unu in tara, este la Campina jud.Prahova pe Valea prohovbei drumul de la Ploiesti la Brasov.