| BlackMan a întrebat:

$unt cla$a a 7a si vreau $a intru la un liceu bun media mea e$te intre 9/40-9.50 $unt din BUcure$ti ce imi recomandati?

Răspuns Câştigător
| Chocolate a răspuns:

Sugerez sa te obisnuiesti cu gramatica limbei romane si ca nu vei intra nicaieri daca nu scrii cum trebuiehappy.

11 răspunsuri:
| adinaciosescu a răspuns:

Neaparat profil, real caci de acolo poti opta la ce faculta vrei

| NuConteazăCine a răspuns:

Lazar, hasdeu, sincai, basarab... depinde pe unde stai si ce profil vrei tongue dar esti a 7a si mai ai timp sa te gandesti... in plus cine stie cum mai schimba astia sistemul... si nu se stie cat o sa ai media happy

| adinaciosescu a răspuns:

Mariutsa de ce esti rea? poate nu-i merge tastatura.eu am 41 de ani si am inteles ce vrea sa spuna.Totul e sa vrei.Am si eu o fata de 16 ani care are la fel medii f. mari dar la comp scrie prescurtat sau cifrat.

| BlackMan explică:

Ce fite ai ma mariuco crezi ca daca esti cu un an mai mare nu pot sa fiu mai desteapta ca tine? Oi fi tu din suceava, mai intai sa ajungi tu la o scoala din bucuresti, sau liceu si dupa aia comenteaza de cum scriu alti, Scoala nu e obligatorie o face cine vrea... si pentru cultura ta generala, care iti cam lipseste Oamenii mai batrani sunt mai trecuti prin viata ca noi... Si inainte sa iti expui parerile mai uitete si tu la celelalte intrebari ale mele pentru ca am scris la fel cu $ pentru ca DESTEAPT-o nu imi merge tastaturalaughing ai varsat niste amici suc pe ea.
j multumesc celor care m-au ajutatwinking

| BlackMan explică:

Dar si tie... imi plac ironiilewinking
asa deosebesc oamenii de... tinewinking

| BlackMan explică:

Si apropo bravo pentru mediewinking
esti desteaptalaughing

| lorra mng a răspuns:

Si eu sunt in clasa a 7a si ma tot gandesc ce profil sa imi aleg. Dar pana acum am avut medii mar 9, 93 in a 6a si 9, 92 in a 5a asa ca as pute intra cam unde imi doresc... Dar inca nu m-am hotarat. Insa pe tine nu te pot ajuta nu sunt din Bucuresti. Mult succes!

| BlackMan explică:

''Sugerez sa te obisnuiesti cu gramatica limbei romane si ca nu vei intra nicaieri daca nu scrii cum trebuie.'' MAi facut sa rad sincer tu zici de mine cum scriu dar nu vad nimic gresit din ce am scris eu, doar $, care nu este o greseala din gramatica, tine de ortografie, ca tot ai deschis subiectul. Si apropo scrii in contextul asta se scrii cu doi ii aaa...si e gramatica limbii romane nu limbeiwinking mz pentru ajutor tongue

| Chocolate a răspuns:

Limbii* laughing, asta a fost greseala din graba.

| Aly07 a răspuns:

Eu zic sa intri la Henri Coanda, dar depinde si prin ce zona esti liceul asta e in Baneasa happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu incearca si tu la barbu.Eu sunt in clasa 8, am media pana acum 9. 40-50 ma gandem la PETRU RARES tu ce crezi?