Absolut. Eu sunt la arte, dar nu are nici-o legatura cu facultate ape care o urmezi, ca si admitere ma refer. Singura legatura tine de pregatire, adica, la arte nu prea se mai pune accent pe orele de cultura generala, nu se mai fac matematica, fizica, chimie din cls 11a. Ore "normale" faci doar 3 respectiv 2 [din cls 11a] zile pe saptamana, iar in rest te duci la ateliere. Deci de putut poti merge la orice facultate vrei, si la fizica daca vrei, dar aterizezi acolo fara prea multa pregatire in domeniu si nu prea intelegi nimic, asa ca nu te prea ajuta. Totusi la drept s-ar putea sa nu fie probleme. [Si mai sus am descris liceul de arta din Bucuresti, nu stiu de unde esti tu si la ce liceu de arta mergi].
Dupa terminarea liceului, indiferent de profilul acestuia si obtinerea bacalaureatului poti merge la orice facultate, inclusiv la drept. Numai bine!
Eu ti-as recomanda sa mergi la un liceu la care se pune accent pe romana sau istorie pentru ca astea sunt obiectele cerute de Facultatea de Drept
Da.Nu conteaza ce profil faci inainte sa ai terminat orice liceu si sa iei bacul si poti face dreptul linistit.o zi buna pa
Da. verisoara mea a urmat profilul de chimie-biologie iar acum este la facultata la finante-banci