anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Urgent! Funda! Cum se face inscrierea la facultate? Ce contine dosarul, daca ma inscriu la 3 facultati cum procedez, va rog ajutati-ma! Explicati.mi pas cu pas. Va multumesc in avans!

Răspuns Câştigător
| tibistf a răspuns:

Fiecare facultate are scris pe pagina lor de ce au nevoie(poze, diploma bac copie legalizata etc). De obicei, duci copii dupa diploma de bac si foaie matricola legalizate, iar dupa ce te decizi la ce facultate ramai, duci si actele in original.

| Loredana123 a răspuns (pentru tibistf):

Am citit pe fiecare site ce imi cere, dar unii mi.au spus ca trebuie sa depun direct diploma de bac la prima optiune si imi era cam neclar. Mersi oricum

| Adry05 a răspuns (pentru Loredana123):

Da, asa e. Depui diploma de bac si la restul prin faptul ca te-ai inscris la o alta facultate demonstrezi ca ai luat bacul intrucat nu te-ar accepta fara diploma de bac nici la prima.

| Loredana123 a răspuns (pentru Adry05):

Trebuie sa iau adeverita de la prima facultate prin care sa deminstrez ca diploma in original se afla la ei sau la restul duc copii legalizate? Sau ambele?

| Adry05 a răspuns (pentru Loredana123):

Cred ca iti dau ei adeverinta, nu stiu exact procedura. Te duci la prima facultate si ii intrebi pe ei direct si eventual te duci repede si faci o copie daca e nevoie.

4 răspunsuri: