Nu inseamna ca au ceva personal cu tine. Pur si simplu au buget doar de 3 persoane si a trebuit sa aleaga pe ce tura o sa o puna pe fata noua. Probabil o sa fie si pe tura cu tine la un moment dat.
Priveste partea plina: seful probabil are mai multa incredere in tine si considera ca te descurci mai bine din moment ce te-a lasat singura
Furnicuta000 da, mă gândeam și eu dar nu am mai știut ce să cred cu ei, mulțumesc pentru răspuns, sunteți minunată.
Fiindca nu-si permit inca sa angajeze a 4-a persoana, dar fac tot ce pot si ei, pana vor angaja inca o persoana si pe tura ta.
Înseamna ca nu ti-au angajat coleg. imi pare rau pentru tine
Sau vorbeste cu angajatorul daca vrea sa il puna 6 ore cu tine si 6 ore cu ea daca poate si noul angajat, ar fi bun pentru tine
Ceau,eu lucrez în producție și sunt pusă la două mașini în același timp, fac asta pentru ca sunt nenorociti în primul rând și pentru ca consideră probabil că în comparație cu colega ta tu faci față mai bine, fie asta fie au ceva personal cu tine.
Buna,offf,așa e. Nici nu mai știu ce să mai cred despre ei. Dar tu acolo nu sunteți cate doi pe tura?
Poate vor pe mine sa mă facă să plec de la munca?
Sau te descurci bine de unul singur.