Trebuie sa discuti intai cu chef-ul, ce mancaruri este in stare sa faca bine.
Doar dupa aceea si doar din cele spuse de chef poti oferi clientilor.
Vorbeste cu propietarul sau managerul terasei, ca noi nu stim ce meniu au ei si nici face nici un sens aici, ca noi nu avem cum ghicii meniul.
De unde sa cunoaștem noi meniul restaurantului?
De unde sa știm ca dacă tu ii recomanzi clientului sos de usturoi lui nu îi place și o sa vrea sos de roșii în loc?!
De unde sa avem habar ce se comanda mai des?! Pot fi 100 feluri de mâncare, dar sa fie 'populare' doar 30 și implicit sa nu necesite toate garniturile disponibile.
De unde sa ne dam seama cat de bine stai cu memoria?! Acele 100 feluri de mâncare pot sa se asorteze cu cate 3 sau 5 garnituri diferite pentru fiecare.
TREABA ta este sa sevesti clintii in functie de preferinte si varintle aflate la bucatarie! Din cate stiu exista un meniu pe ii oferii clintului din care el isi alege!
Stiu scuze de erooare am postat de doua orin din greseala
lau23 întreabă: