| Ana a întrebat:

V-ar placea sa fi-ti agent criminalist? mie da happy

Răspuns Câştigător
| ingerulnegru a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaa, e visl meu, urmaresc toate filmele de genul, e super

16 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Sper ca nu se da examen la gramatica...

| AvalohAlyn a răspuns:

Nu suport sa vad sange, sa vad crima, sa vad rautate.Nu mi-ar placea.

| kathessa a răspuns:

Fa criminalistica!

| pisi dy a răspuns:

E o maare placere sa aduni cadavre,( sa vezi cum miroaseee) mai ales dupa ce au stat in apa vreo cateva zile... ce sa-ti mai spun ca la noi 60 % din "evenimente " sunt gen topor in cap ( romanului ii place vinisorul, tuiculita si are o multime de lucruri de rezolvat exact dupa ce-si face...anestezia), cutit infipt in toate locurile posibile, iar unealta fundamentala de aparat gardul/pedepsit nevasta /facut dreptate e parul... a, si la noi a inceput sa fie moda cu spanzuratul ( astia chiar sunt hotarati s-o termine) si cu inghitit pumnul cu pastile ( asta e mai intalnita la femei, care nu sunt chiar asa de hotarate, mai ales daca se apuca de sunat la neamuri sau de trimis sms-uri)
si nu stiu daca ai aflat dar la noi nu prea sunt reactivi pentru ...nimic, dar de laboratoare cum vezi prin filme...
mie imi place sa ma uit la filme de gen, dar atat. Dupa ce-am vazut cate ceva la IML mi-a disparut si ultima farama de entuziasm ( si nu-ti zic ca am tinut o cura de slabiree ...super, ca n-am putut sa inghit nimic altceva decat apa si covrigi vreo saptamana. )
deci, nu mi-ar placea deloc...

| bogdan1004 a răspuns:

Si eu vreau sa devin Criminalist

| SweetCandy a răspuns:

Nu imi permit sa te corectez.nu sunt moralistalaughingbig grin
mie da... mi se pare interesant, si sunt o fire foarte iscoditoare, deci... dabig grinlaughing

| adrianhasde a răspuns:

Si mie, e atat de mult suspans in meseria asta big grin

| MisterSteeck a răspuns:

Asta visez de cand eram mic! Si pana nu ma fac nu ma las!

| Cryssy a răspuns:

Nu mi-ar place, adica..nu cred. thinking

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Nu mi-ar placea tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie dar Ofiter nu subofiter

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal! am 10 ani si acum o luna am fost in new york sa vad cum o fac expertii! am participat la 3 investigatii, ma inspirat serialul csi ny

| dragosh a răspuns:

Creca te`ai uitat prea mult la forensic detectives de pe discoverywinkinglaughing
Glmwinking
mi-ar placea da` e al naibi de greuwinking

| Angel of darkness a răspuns:

Mie da! Ador CSY NY, si altele, nu ma deranjeaza sangele si chiar mi-ar placea sa fiu agent criminalistic sa descopar adevarul unui caz socant big grin, o crimatongue

| maya23_6465 a răspuns:

Da e o meserie foarte interesanta si ai avea multa activitate, e o meserie foarte buna pentru cei care iubesc actiunea si sa nu stea toata ziua la un birou e foarte frumoasawinking

| carmelita a răspuns:

Mie nu!