| justdani a întrebat:

V-ati gandit vreodata de ce viata e asa scurta? Oare ne asteapta o alta viata?

5 răspunsuri:
| elizabeth a răspuns:

Moartea e viata noua pe care o vrem cu totii...cand esti suparat vrei o viata noua, deci...

| D3Dulici a răspuns:

Ce intrebare bunalaughing) paii stii, nu vreau sa par paranoia sau sa ziici ca aberez, dar sincer, cand eram mica nu stiu de ce cand faceam unele lucruri aveam sentimentul ca le'am mai facut. aveam sentimentu de dejavu. M'am mai interesat si am mai intrebat si eu, pentru ca eram curioasa ce parere au alti despre asta.si un baiat mi-a spus ca el crede ca a mai trait odata.e ceva de genu rencarnare ca sa ne putem repara unele greseli.laughing) e o prostie.dar mi se pare interesant:*: pwpicii:X:X:

| D3Dulici a răspuns:

T4k3r, imi place cum gandestismug si eu cred cam la felblushing

| princess a răspuns:

Sincer nu stiu stiu doar ca trebuie sa traiesti fiecare zi la maxim ca si cum ar fi ultima. niciodata nu stii cand poti sa mori, poate maine sau poate peste cativa ani.nu stiu ce ne astepta dar sigur pe masura cum ne.am comportat pe lumea asta ne va fi rasplatit pe cealalta(lucruri bune sau rele). parerea mea! pup

| t4k3r a răspuns:

Mai mult ca sigur ne asteapta.si probabil asta nu este prima viata, dar pacat ca nu ne amintim nimic din cea trecuta si probabil nu ne vom aminti nici in viitoarea viata despre cea de acum.ca de pilda unii oameni din viata asta au instincte de animale probabil din cauza ca intr-o viata anterioara au fost animale (caini, psici, serpi, pasari etc.) dar nu au amintiri exacte, pur si simplu le-au ramas instinctul. Eu unul ii mulumesc lui Dumnezeu ca m-a facut om si nu animal si sper ca dupa moartea mea sa nu fiu nevoit sa traiesc tot in lumea asta