| TicTacUser a întrebat:

Va place Lena Mayer Landrut? Cea care a cantat pentru germania la eurovision

Răspuns Câştigător
| AleandraIleana98 a răspuns:

Canta destul de bine dar eu cred ca paula si ovi au cantat mai bine

20 răspunsuri:
| anad a răspuns:

De ea chiar mi-a placut, dar melodia parca nu prea!

NOname
| NOname a răspuns:

Piesa, vocile, show-ul, prezenta scenica, interpretarea live ale romanilor, Paulei si al lui Ovidiu au fost simtitor mai bune! thumbs up applause Nu e rea nici melodia Lenei, dar in nici un caz n-a fost mai buna ca a noastra, nici nu se compara si nu o spun doar de dragul faptului ca sunt romani, sunt cat se poate de obiectiva! Au fost multe piese si voci mai bune ca a ei! Cum a zis Paula ieri intr-un interviu, ca sa castigi este important ca tara, concetatenii tai sa creada in tine, in victoria ta. Probabil, nu, sigur cei din Germania au crezut in ea mai mult si au sustinut-o la maxim, poate daca eram mai uniti, mai patrioti si ne adunam toate fortele ca sa-i sustinem, sa-i promovam pe ai nostri, locul 1 era acum al romanilor. In schimb unii dintre noi ce fac? Ii critica si "arunca cu pietre". shame on you In acest ritm chiar n-o sa castigam niciodata! sad
Iar referitor la vesnicele afirmatii, cum ca Romania n-ar fi in stare sa gazduiasca Eurovisionul, in caz daca am lua noi locul intai, parerea mea este urmatoarea: sa organizam noi (Romania) Eurovisionul nu e ceva imposibil! Cu putin efort si ajutor de la toata lumea - se poate!winking Argumentez: cine a spus ca trebuie sa fie neaparat ceva mega grandios, scump, cu mult pafos - gen eurovisionul din Russia? Eu zic ca fiecare tara organizeaza eurovisionul in limita posibilitatilor si in final tot iasa bine, plus tara gazda primeste ajutor de la Uniunea Europeana, de la tari contribuabile si are un an intreg pentru pregatiri. Scena (in caz daca tara n-are un stadion cat de cat OK sau o sala suficient de mare) poate fi inchiriata si montata in cateva zile-maxim saptamani. Sa ne amintim de cei care concerteaza prin toata lumea (Madonna, Rihanna, Shakira, etc.) si isi "cara" scena dupa ei big grin, deci SE POATE! thumbs up Iar dupa terminarea eurovisionului tara gazda incepe sa-si numere castigurile (cele pe termen scurt, cat si cele pe termen lung), pentru ca ele exista (turism la greu, promovarea tarii pe toate planurile, dezvoltarea economica si nu numai, investitorii straini...) si inca foarte consistente. thumbs up Si in final din toate aceste venituri se pot plati eventualele datorii. thumbs up Asa ca eu sunt 100% PRO ca la anul Romania sa ia locul 1 (desigur avem nevoie in primul rand de o piesa si interpreti de CEA mai buna calitate) si sa fie tara gazda al concursului! thumbs up applause
Hai, ROMANIA! big grin applause big grin

| AvalohAlyn a răspuns:

Imi place doar putin, consider ca nu trebuia sa fie castigatoare si ca nu a fost cea mai buna voce din concurs.

| Alexandra. a răspuns:

NU! Dupa ce ca e urata, n-are nici voce, e vai de capul ei! Scuze pentru fani... happy

| judgement a răspuns:

Sincer da, imi place. De ce? pentru ca este genul de muzica care se asculta la ora actuala... dar ceea ce este bun nu se asculta si invers...

este piesa care prinde la public, ea este simpatica. deci este combinatia perfecta, aseptam videoclipul cread de eurowinking

| TicTacUser explică:

Eu m-am indragostit de ea.:X:X:X:X

| vivalavida a răspuns:

Da imi place i-am cumparat si albumul

| BiddySustineCampaniaTPUrevive a răspuns:

Nu cred ca trebuie' sa-i scoatem ochii acum. A cantat bine, melodia OK, insa un motiv important pentru care cred ca a castigat este ca Germania e singura tara din Europa care isi permite organizarea unui Eurovision la anul'. Melodia a fost oricum printre preferatele mele...winking

| x_7728 a răspuns:

Mie imi place. E frumusica, inocenta, si eu consider ca are voce. Oricum, melodia a fost super. happy

| Carl a răspuns:

Sunteti niste gelosi.Cum au spus unii de aici e atat de inocenta si atat de frumoasa...Gelosilortongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hello, hello!
Nu inteleg, cum adica pentru ca ea e singura tara care isi permite? Crezi ca europenii de-asta voteaza? Nu cred ca un roman din Spania de exemplu ar vota Germania... nu?
Lena are o melodie frumoasa dar din pacate vocea ei nu e prea buna si cu siguranta erau alte tari de ex. Ucraina sau Georgia: fetele aveau voci mai puternice. E, asta e, ce sa faci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e frumusica si transmite energie si veselie publicului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NUUUUU. VAi, voua chiar va place de aia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place. Fata e naturala si dragalasa si are o voce interesanta, iar melodia este placuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heii. acum nu va ofticati ca a castigat ea! merita. are o voce minunatawinking si pe deasupra e si frumoasa love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place lena meyer si bravo ei! este talentata dar bulgari au acuzato!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi place de Lena Mayer

| GreenBubbleLove a răspuns:

Nu bleah! a luat premiu din mila...eu zic ca romania merita locul 1, milan stankovic locul 2, iar locul 3 era pentru safura... cei mai tari. ceau:X

| lupoaica a răspuns:

Sincera sa fiu nu prea mi-a placut. Spania a fost favorita mea, dar nu trebuie sa zice ferm ca nu cinta bine fiecare are parerea si gustul sau adica daca v-a placut e Ok si daca nu v-a placut tot e ok.

| luciia a răspuns:

Lena este cea mai frumoasa care a participat la eurovizion 2010!
si are o voce suuperba! si Paula are. dar. sa fim seriosi! chiar daca suntem romani sa recunoastem ca melodia ei a fost mai buna!