| ♥♥♥S!m0n!k99♥♥♥ a întrebat:

Va place Michael JAckson? Motiveaza-ti raspuns.

Răspuns Câştigător
| andrei12mj a răspuns:

De ce il iubesc pe mj? Ritmul melodiilor lui a fost superb, outfit-ul adica imbracamintea, si dansul in special! Era un om care isi etala miscarile de dans mereu! Nu era arogant, arata bine si era chiar destept! Mai multe cuvinte pot fi in plus! Mj a fost legendar! R. I. P.

8 răspunsuri:
| justagirlll a răspuns:

Da, in primul rand pentru muzica, dans, dar si pentru ca a fost un om bun si a incercat prin mel lui si nu numai sa ajute planeta
RIP MJ!

funda?

| kanajambe a răspuns:

S-au dat atat de des melodiile si videoclipurile dupa moartea lui incat ne stau in gat, a fost un cantaret deosebit, insa ce e pea mult stricahappy

| kanajambe a răspuns:

S-au dat atat de des melodiile si videoclipurile dupa moartea lui incat ne stau in gat, a fost un cantaret deosebit, insa ce e pea mult stricahappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il iubesc din toata inima pentru ca in primul rand era un om cu adevarat talentat.acele miscari p care le avea in sange deoarece le facea de cand era mic vocea aceea:O atat de puternica putea dansaaa mai bine ca toti dansatori la un loc si canta mereu live (in afara de emisiuni gen AMA la care se stie ca se face play-back) fara sa oboseasca. adica obosea normal dar iti continua spectacolul. la concertele lui chiar asta era : un adevarat spectacol. ii placeau efectele speciale lucrurile extravagante avea o imaginatie dincolo de limite. imaginativa ca el nu`si scria melodiile ci le inregistralove struck isi stia absolut fiecare nota dintr`un cantec.se implica in absolut tot (puteti vedea in "THIS IS IT" ) Videoclipurile lui nu erau banale fara sens ci erau ca niste filme de scurt metrajlove struck O inspirat atati artisti... o schimbat modul de gandire. a deskis usile tuturor negrilor. a fost primul negru dat p mtv. o vandut 750 de milioane d albumee. as putea scrie recorduri "fara numar" dar acesta ii cel mai notabil. In plus era un om cu o inima fff mare. Ajuta lumeaa, lui chiar ii pasa. cand o vnt in Romania o schimbat orfelinatul intr-o zi...adica l`o renovat si o facut un parkulet. afirma Kenny Ortega ca in momentul in care ajungeau intr-o tara straina Michael nu se ducea la hotel si la orfelinate si spitale. era prea bun si lumea l`o judecat prea aspru. Pur si simplu de cand am vazut concertul din Romania din `92 am fost fermecata si acum is super fanaa:X dar sunt ink la inceput.mai am multe melodii de cunoscut si multe lucruri de cumparat cu el:X LOVE `YAlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il iubesc din toata inima pentru ca in primul rand era un om cu adevarat talentat.acele miscari p kre le avea in sange deoarece le facea de cand era mic vocea aceea:O atat de puternica putea dansaaa mai bine ca toti dansatori la un loc si canta mereu live (in afara de emisiuni gen AMA la kre se stie ca se face play-back) fara sa oboseasca. adica obosea normal dar iti continua spectacolul. la concertele lui chiar asta era : un adevarat spectacol. ii placeau efectele speciale lucrurile extravagante avea o imaginatie dincolo de limite .imaginativa ca el nu`si scria melodiile ci le inregistralove struck isi stia absolut fiecare nota dintr`un cantec.se implica in absolut tot (puteti vedea in "THIS IS IT" ) Videoclipurile lui nu erau banale fara sens ci erau ca niste filme de scurt metrajlove struck O inspirat atati artisti...o schimbat modul de gandire.a deskis usile tuturor negrilor. a fost primul negru dat p mtv. o vandut 750 de milioane d albumee. as putea scrie recorduri "fara numar" dar acesta ii cel mai notabil. In plus era un om cu o inima fff mare. Ajuta lumeaa, lui chiar ii pasa. cand o vnt in Romania o schimbat orfelinatul intr-o zi...adica l`o renovat si o facut un parkulet. afirma Kenny Ortega ca in momentul in care ajungeau intr-o tara straina Michael nu se ducea la hotel si la orfelinate si spitale. era prea bun si lumea l`o judecat prea aspru. Pur si simplu de cand am vazut concertul din romania din `92 am fost fermecata si acum is super fanaa:X dar sunt ink la inceput.mai am multe melodii de cunoscut si multe lucruri de cumparat cu el:X LOVE `YAlove struck

| zooooza a răspuns:

Da.Imi place pentru ca este/era un om cu un suflet pare. A vrut sa ajute copii bolnavi, vroia sa salveze planeta, vroia sa ne inveseleasca. Michael a trecut prin multe lucruri neplacute. A fost acuzat ca a violat copiii(dar acest lucru nu este adevarat)si prin multe alte lucruri urate. Dar cel mai important: A FOST CEL MAI BUN TATIC DIN LUME.Era mandru sa fie tată. Si cred ca este un exemplu pentru toti parintii.
Dar tie iti place?

| zooooza a răspuns:

Suflet Mare.Scuze

| Alee_6805 a răspuns:

Da, normal.Il iubesc pentru ca este un ingeras de la care ai atatea de invatat.Are o voce minunata si un suflet pur si sincer. El nu a fost ca alte vedete, gen Madonna, a fost modest si a reusit sa atraga oamenii prin bunatate, nu prin excentritate.Acum ar mai fi multe de spus il iubesc pentru tot ce a fost, dar cuvintele sunt prea putine pentru a-l descrie.

Întrebări similare