| bkb300 a întrebat:

Va rog ajutati-ma eu anul trecut la scoala am stat in banca 3-a la ferestra.
Iar astazi cele doua fete care erau in banca a 4-a sau mutat in a 3-a fara sa ma intrebe. Iar eu m-am mutat in prima banca de pe midjloc.
Mie nu imi este ca sunt aproape de profesor dar in spatele meu sunt toti scandalagii. Cand i-am spus dirigintelui sa le mute la loc a zi sa ramana asa deoarece eu nu prea vad de la distanta dar nu i-am precizat de scandalgii din spatele meu.Va rog ajutati-ma sa ma intorc in baca 3-a de la ferestra. Ce sa fac? Va rog ajutati-ma.

3 răspunsuri:
| Bogdana91 a răspuns:

Cel mai ok e sa vorbesti cu parintii sa-ti sune dirigentele. Din moment ce fetele alea s-au mutat fara sa te intrebe, clar vor refuza sa se mute inapoi la locul lor. Dupa raspunsul negativ al dirigintelui acesta e singurul mod prin care poti sa rezolvi problema. Sunt sigura ca iti va asculta parintii.

| justE a răspuns:

Du-te la scoala cu o jumate de ora mai devreme si ocupa locul unde stateai inainte si cand vin fetele, sa nu te dai la o parte. ramai pe scaunul tau toata ziua. zi-le ca cine se trezeste de dimineata departe ajunge! big grin

| oliviana23 a răspuns:

Ce intrebare idioata cum vrei sa te ajutam noi si ma rog ce are daca stai acolo doamne ce intrebare tampita pui...