| ElenaSt2011 a întrebat:

Va rog frumos daca stiti numele unei institutii care ofera certificate TESOL (pentru predarea limbii engleze pentru straini) sa-mi scrieti numele institutiei si mai ales website-ul acesteia.

Daca se poate ca acea institutie sa fie undeva prin vestul tarii (daca nu in Oradea, macar prin apropiere: Cluj Napoca, Timisoara, Sibiu) e si mai bine.

Mentionez ca mi se cere acest certificat pentru a putea sa raman in continuare angajata a unei firme unde lucrez doar de 2 luni.

Una din cerintele firmei este ca in perioada de proba (de 3 luni) sa obtin acest certificat, altfel incheie colaborarea cu mine.

Am cautat pe net niste webiste-uri care ofera astfel de certificate. Am gasit site-uri care cer peste 1000 $ dar si site-uri care ofera aceste cursuri la 250 $ si 149 Euro (cel mai ieftin).

Le-am scris niste intrebari atat in rubrica de contact a site-ului, cat si pe chat, despre ce fel de lectii, tematici, etc. sunt oferite in cadrul cursului online (care dureaza intre 2 si 6 saptamani), dar, nu am primit deloc nici un raspuns.

Data limita pana la care trebuie sa fac rost de acel certificat este 7 septembrie.

Pana in prezent nu am avut timp fizic sa ma ocup de asta, pentru ca am 2 job-uri simultan. (O zi lucrez de la 5.45 dimineata pana dupa 8.15 seara si fac naveta la 2 orasele distanta, iar in ziua urmatoare lucrez de la 8 la 4.30 sau chiar 5 (in orasul meu natal).

A obtinut careva dintre voi acest certificat? Ce fel de cursuri a urmat? (Pe google, se gasesc zeci de site-uri cu astfel de oferte si nu stiu care din ele sunt serioase si care doar cer plata prin card si apoi cine stie ce primesti, daca primesti ceva sau nimic).

Cunoasteti pe cineva care a primit acest certificat? Care a urmat aceste cursuri online? Puteti sa-mi scrieti ceva in acest sens?

Multumesc anticipat tuturor celor care imi vor raspunde.

FUNDA

Răspuns Câştigător
| ChristianKalman a răspuns:

Bună! http://www.simone-educational.ro/cursuri-TESOL.php
Sună-i, nu aștepta să-ți răspundă la mail-uri sau comentarii pe site. :) Baftă!

0 răspunsuri: