Si eu as fi interesat... dar nu gasesc , si nu sunt pretentios. deci, e greu de gasit la varsta asta.
La 13-14 ani nu te angajeaza nimeni. vorbeste cu unul dintre parinti care nu lucreaza sa faca un contract cu un supermarket, pentru impartit pliante. le imparti tu si iei banii. sau mergi si ajutati bunicii, poate iti dau ei ceva bani.
Buna! daca este vara poti sa faci limonada si s-o vinzi s-au poate niste prajituri poti imparti pliante s-au poti sa-ti intrebi vecini care au copii mici daca au nevoie sa stea cineva cu ei cat se duc ei la o petrecere s-au ceva de genul s-au sa ii ajuti pe vecini tai mai batrani sa le faci cumparaturile s-au sa le plimbi caini. daca esti dupa-amiaza la scoala poti sa duci niste copii la gradinita.bafta!
Slujba de 13-14 ani? Nu cred ca-ti da voie statul sa muncesti de la varsta asta!
Da' toti poti incerca ceva! Poti imparti fluturas! :*
Funditssa!; o3
Ai putea sa mergi la piata sa vinzi ceva, sau la un magazin sa asezi produsele pe acolo...
Si eu sunt de aceiasi varsta cu tine dar nu cred ca ne putem gasi un loc de munca ar poti sa e duci pe la vecini sa faci curat sau sa le faci de mancare la batrani sau ai putea sa p duci la un centru de copii si sa imparti diferite pliante sau dc nu fa tu ceva la care te pricepi si vinde ca de exemplu poate pictezi bine sau faci prajituri bune le poti gati si dupa sa te duci prin oras cu el succes fundita?:*:*