| kresycenzia a întrebat:

Va rog mult sa ma ajutati urgent! Deci pe Farmerama un vecin (nu stiu cine este, nici macar nu mi-a trimis vreodata un mesaj) m-a cerut in casatorie! Nu stiu ce sa fac, daca sa accept sau nu. Exista anumite avantaje la chestia asta, sau pur si simplu este un utilizator de care depinzi? Este o alegere reversibila sau nu mai poti face nimic apoi? Va rog spuneti-mi si mie ca nu mai stiu ce sa mai fac si am o senzatie tare ciudata ca imi voi compromite contul pe care il am doar de o saptamana. Va rog mult, stiti ca am dat funda la fiecare intrebare! Ohappy Si scuzati categoria, nu ma pot concentra big grin

Răspuns Câştigător
| LouiseGrace a răspuns:

Buna. Sa vedem. Odata cu eventul de Ziua Indragostitilor s`a implementat posibilitatea de a te casatori cu un vecin. Cand cineva te cere in casatorie poti accepta sau refuza doar facand click pe varianta de Da sau Nu care apare pe invitatie. Ceea ce ai primit tu este o invitatie, de fapt. Odata casatoriti (daca accepti), vecinul respectiv iti va aparea in lista pe fond roz cu sclipici, va veti putea trimite in fiecare zi un cadou special (un pupic ce ofera 100 de puncte experienta si se poate folosi o singura data), apoi cand avansati in nivel, primiti mai multe puncte de experienta din felicitarea partenerului. Aaaa...am uitat! Veti primi amandoi cate un arc de nunta, un item dragut ce ilustreaza doi miri si care functioneaza in tandem, adica : astepti tu o zi si cand il "culegi" iti da 100 de puncte experienta, apoi la tine se opreste si va incepe numaratoarea de o zi la partener, iar cand se termina ii va da lui 100 de PE, apoi din nou la tine si tot asa...Nu`ti vei compromite contul, nu te teme. Daca vrei, putem comunica si in joc : idul meu de utilizator este stea_albastra happy
Imi dai fundita? happy

5 răspunsuri:
| Ilinca a răspuns:

Cu ce probleme ne confruntam in viata de zi cu zi laughing E o adevarata tragedie big grin

| Patricia a răspuns:

Accepta! De ce nu? O sa primesti un altar de unde o sa scoti 100pe din cand in cand... poti sa-i trimiti pupici care dau "pe" si daca vrei sa divortezi apesi pe cosul de gunoi (o sa-l mai ai in lista de preiteni-nu o sa-l stergi din lista decat cand apesi a2a oara pe cos)

| Patricia a răspuns:

Vrei sa fim vecini?smug

| FashionCellia a răspuns:

Eu zic sa nu accepti, ca cine stie ce se intampla. Funda?

| FriendlyGirl a răspuns:

Nu! Si da, exista avantaje. Daca el creste in nivel, tu primesti puncte. Mai e si arc de nunta pe care il primesti dupa nunta si castigati puncte amandoi cand il luati PE-urile. Dar eu zic ca nu, deoarece poate fi un om cu ganduri rele. Fa ce vrei, dar iti zic ca nu e chiar OK.
Sper ca te-am ajutat :] Funda?