| Delia898 a întrebat:

Va rog să îmi spuneti dacă ați fost în situația asta, sau ce credeți despre a mea.
Am fost vinerea trecută la un interviu la Burger King și mi-a zis managerul că luni o să mă sune cei de la HR ca sa îmi zică ce documente trebuie să aduc să mă angajez.Trece luni, marți, miercuri și azi pe la ora 11 am sunat la manager și l-am întrebat de ce nu mă sună nimeni.Mi-a zis că o să le spună el să mă sune, că foarte bine că i-am zis...Acum e ora 16 și încă nu m-a sunat nimeni. întrebarea mea este:e așa de greu pentru ăștia sa dea un telefon? A mai fost cineva în situația asta? Daca nu, credeți că ar trebui sa îmi iau gândul de la locul asta și nu am șanse să mă sune? și că a zis așa sa scape de mine? chiar nu stiu asta era singura mea șansă.că au un program potrivit pentru mine și facultate

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Aici sunt 2 situații:
- ori postul e deja ocupat
- ori nu-i mai interesează persoana ta

Incearcă in altă parte

| Delia898 explică (pentru sierra1):

Nu mai am unde frate.îl mai sun o data sa vad ce.zice..pe la 6 crede mă pe cuvânt că am incercat la fiecare magazin din mall și la altele nu mai am unde..eu l-am întrebat la interviu:este nevoie de personal să știu ce așteptări sa am și a zis că da că deschide locație noua.Nu știu dacă ar avea cum să fie ocupat că până faci analizele și alea îți ia timp..sau poate are pe altcineva rezervat

| sierra1 a răspuns (pentru Delia898):

Baftă!

| Kufu95 a răspuns:

E clar, nu vor să te sune.

Bula
| Bula a răspuns:

Cand la interviu ti se spune "te vom suna", inseamna ca nu au nevoie de tine.
Sa-ti cauti alt job.

| Delia898 explică (pentru Kufu95):

Mda mi-a zis că azi a uitat și că mâine când ajunge la munca o sa sune sigurrr