Vrei sa devii terapeut, dar nu ai precizat in ce domeniu: medicina complementara, terapia fizica, bioenergie, psihologie, etc. Da-ne mai multe amanunte si te vom ajuta. Pentru ca sa devii terapeut in psihologie, facultatea este de 3 ani si 2 ani masterul. Pentru a deveni terapeut in bioenergie, nu stiu daca-ti trebuie facultate, ci trebuie sa ai tu un har anume, o putere (energie) vindecatoare in maini. Despre celelalte nu stiu, dar banuiesc ca tot 3 ani de facultate.
Ceaoo eu am intrebat pe foarte multa lume si toti mi'au zis ca ff. bine cam vreo 9 mil. :d si 3 ani d' facultate
Bravo, ai 13 ani si deja stii ce vrei, sa urmezi o cariera in functie de nivelul salariului. Cu sase ani in urma cand eram de varsta ta mai credeam in bazaconiile de genu, a face ce iti place cu multa daruire.
Daca te referi la profesia de psihoterapeut, trebuie sa urmezi facultatea de psihologie care dureaza trei ani, apoi obligatoriu un masterat de doi ani si in functie de formarea pe care te hotarasti sa o urmezi, este necesar sa te inscrii intr-un curs ce dureaza in general 4 ani, primii doi dintre acestia fiind ore de dezvoltare personala, ca ulterior sa poti profesa "sub supervizarea" unui terapeut. Mult succes!
gaby5995 întreabă:
anonim_4396 întreabă: