| wintage a întrebat:

Voi ce ati alege intre domeniul IT si arhitectura?
Stiu de amandoua. Stiu C++ si sunt dispus sa invat si mai mult pentru a deveni inginer software. Stiu sa desenez, stiu geometria si chiar imi place sa muncesc...
Voi ce ati alege in functie de preferintele voastre si de remunerare bineinteles?

Răspuns Câştigător
| YoSiAtat a răspuns:

IT!
Dar tu alegi.
Si eu cred ca joburile in domeniul IT sun foarte bine platite mai ales in strainatate, si nici nu e o foarte mare bataie de cap, mai ales daca o faci cu placere; tinand cont ca de cele mai multe ori vei lucra in echipa nu e o foarte mare bataie de cap, dar trebuie sa fi responsabil.
Arhitectura este si ea o meserie frumoasa, dar nu stiu cat de repede gasesti un job in domeniu, pe cand la IT e plin netu si nu numai.
Eu iti recomand IT.

7 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

IT clar e bengalove struck

| wintage explică:

Mda... cred ca voi ramane la IT. Sunt si la profil mate-info si imi va fi util asta.
Ms all. All of your answers are useful. Voted!

| eugenl a răspuns:

Alege ceea ce iti place cel mai mult...si apropo daca stii C++, n-ai vrea sa-mi dai si mie cateva referinte sa invat si eu mai repede si mai usor si de la inceput, cum ai invatat tu... poate cine stie se aplica si la mine. Te adaug la prieteni si vb prin PM vrei?

| iEmonel a răspuns:

Eu nu as alege nici una din cele doua pentru ca nu asta imi place sa fac, dar iti sugerez, daca stii ca ai ambitie, sa alegi arhitectura; se castiga mult mai bine si nu e chiar asa grea cum pare doar ca trebuie sa fii foarte responsabil.

| Matt24 a răspuns:

Eu as alege it...voi alege it anul asta ^^

| stejara2 a răspuns:

In primul rand daca iti place ceea ce faci, devii cel mai bun in domeniul tau si astfel vei castiga si bine.
In IT trebuie sa ai baze solide in Info, sa iti placa si sa intelegi ingineria sistemelor, a calculatoarelor, sa le patrunzi tainele usor, nu inseamna doar un simplu joc la pc, esti constient de acest lucru, inveti multe programe si ai posibilitati mult mai multe decat cu arhitectura, la care iti trebuie talent, pile si ckientela selecta, cu bani, ceea ce in ziua de azi e tot mai putina din cauza crizei, tot mai putini construiesc, pe cand tehnologia IT e in floare! Succes!

| yoyois a răspuns:

Eu probabil as merge pe IT! Dar e viata ta asa ca tu decizi! In informatica treburile se schimba repede si trebuie sa fii foarte istet (dar se castiga mai bine la IT daca prinzi loc de munca in strainatate )!