Eu zic traducator. Mai ales daca ai stii mai multe limbi gen engleza, franceza, germana, spaniola. Ar fi mai avantajos sa stii mai multe limbii, dar si cu engleza ai putea s-o duci bine. Ca doar engleza este limba de baza din zilele noastre si ti-ar putea folosii in mai multe domenii, nu doar ca traducator. Eu zic ca s-ar deschide mai multe usi pentru tine daca ai merge pe drumul asta. Este foarte important sa stii o limba straina in zilele astea, altfel cum s-ar zice, cam ai fi muritor de foame.
Daca tot ai depus atata efort ca sa inveti limbile alea dc mai pui intrebarea asta?! clar traducator sa te faci
Taducator. De ce? Ei bine, traducatorul este mai cautat, si ai un viitor mai vast in viata. Se castiga bine si ca medic veterinar, dar nu la fel ca traducator, si daca esti si bun, poti castiga foarte mult
Bună!
După părerea mea, profesia de traducător este mai avantajoasă deoarece toţi ne gândim la viitor şi la situaţia financiară. Şi din urma profesiei de medic veterinar se câştigă binişor, dar traducătorul e mai bun.
Totuşi, dacă vrei să iei tu o decizie dintre acestea două, ar trebui să te gândeşti care îţi place mai mult ţie, nu altora.
Mah eu unt studenta la veterinara! veterinarii castiga f bine dar facultatea este foarte grea.si trebuie sa faci multe chestii nasoale, mai multe chesti nasoale decat ce iti place.nu e ca toata ziua esti lugu lugu
chestia ii ca toata lumea are nevoie de veterinari,poti sa lucrezi la directia sanitar veterinara,controlul alimentelor, laboratoare, in cabinete, in ferme.
traducatorii sunt multi!
eu zic sa incerci medic veterinar! desi e greu si solicitant!
Medicul Veterinar este mai bun pentru ca castiga mai mult, ma refer la $ si traducatorul este...binisor, dar nu prea castiga bine si nu prea merita!
Deci avantaj: Medic Veterinar!
As vrea o fundita ca am nevoie!
Eu asi alege traducator, pentru ca ai mai multe drumuri deschise, ai mai multe posibilitati de joburi si se si castiga bine daca prinzi o slujba buna
rosettethedesignerofthemasterpieces întreabă: