Eu as vrea sa urmez cursurile la Universitatea Transilvania pentru ca are si profil pedagogic si eu mereu mi-am dorit sa devin invatatoare. nu stiu daca tie iti place profesia asta, sau cea de profesor, dar eu ti-am zis doar asa
Lafel ca bebelusa37 si eu vreau tot la universitatea transilvania dar la facultatea de medicina.in primul rand pentru ca mi se pare tare atractiva si in al doilea rand cred ca dupa finalizare salariul imi va permite sa am un trai decent. daca nu te ai decis ce anume sa urmezi stai asa putin si gandeste te fara sa ai ceva care sa iti distraga atentia cam ce ti ar place sa faci restul vietii tale, ce anume te ar atrage... daca iti plac stiintele exacte ai putea face cariera in domeniul ingineriei, daca iti place modelingul ai putea de asemenea urma o cariera in domeniu sau poate ca nu astea sunt punctele tale forte...gandeste te bine ca ai multe din care sa alegi bafta in continuare
Buna! Eu o sa urmez Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti.
Nu ma duc la aceasta facultate pentru ca mai tarziu sa am un venit ridicat, pur si simplu o fac din placere.
Am participat la 3 concursuri de anatomie anul acesta ( 2 premi de locul al doilea si o mentiune) + alte simpozioane pe aceias tema.
Cine vrea sa mai dea la medicina las id meu si mai vorbim... id: just_carlene
Te pup.