Medic, m medic veterinar sau orice altceva are legatura cu biologia si cu toate cele trei ramuri ale sale.
Medic chirurg :-> Tare, nu? Ador anatomia, biologia, etc, ma rog, chestiile astea
Eu vreau sa ma fac medic legist, ca si Doctor G.
Sa le scot matzele la aia, si ochii ahh. =p~
Maleficcc
Ca sa fii un medic bun nu ajunge sa-ti placa sa tai si sa belesti.Trebuie sa-ti fie in degetul mic toata anatomia umana si toate bolile posibile ca sa poti da raspunsul corect in ce a murit respectivul-a cum le observa si dr.G.
Am zis la baza faza cu 'scosu matelor'
si stiu. trebuie sa faci 11 ani de facultate ca sa ajungi medic legist. si trebuie sa ai si memorie 'buna'.
ma bucur ca sti, desi ca om mort mi-ar fi fost indiferent cu ce boala ma diagnosticai ca am murit
Tata vrea sa fiu medic de oameni. Eu nu vreau asta deoarece daca faci ceva gresit poti omori acel om. Eu tot facultatea de medicina veterinara vreau sa o urmez doar ca am timp sa ma razgandesc
Eu vreau sa urmez facultatea de Drept civil si judiciar si as vrea sa devin procuror criminalist sau avocat.
Nu stiu ce credeti voi si poate vi se pare absurd dar eu vreau sa devin cantareata si sunt sigura ca voi reusi.
Just4Joker întreabă: