Categoric da! Uite, de exemplu eu m-am angajat de ceva timp la o fabrica. Dupa aproximativ 3 luni mi s-a marit salariul (fara ca eu sa cer acest lucru, pur si simplu seful m-a observat si a considerat ca merit mai mult). Am colegi care muncesc in acea firma de 3-4 ani si au tot salariul minim pe economie. Insa acest lucru este pentru ca nu isi dau interesul si lucreaza doar pentru a trece timpul, nu incearca sa isi faca meseria cat mai bine.
Daca iti faci treaba corect si seful nu e nebun sigur va observa si va aprecia munca ta. Poti sa te nasti sarac oriunde, depinde de tine sa iti cladesti o viata frumoasa. Vorba ceea' :"Dumnezeu iti da, da nu'ti baga si in traista!".
Imi aduc aminte despre un coleg de-al meu din gimnaziu.maicasa era profesoara iar taicasu la fel.si avea numai medii de 10 si nu stia nimic deci pentru un Job, bun trebuie sa ai ori minte ori daca nu pile si sigur cu pile merge mai bine ca daca ai fi fiul presedintelui normal ca ai avea un job bun sau un salariu extreMmM
Robert, esti la inceput de drum, asa ca mi-ar place sa iti dau un sfat bun : Fii propriul tau sef!
Invata cum sa deschizi o afacere, cum sa ai idei bune si banoase si nu mai cauta salarii decente.
Atunci cand esti propriul tau angajat TU iti dai salariul si TU ti-l faci decent.
Nimeni nu moare de dragul tau pentru ca esti un angajat model. Poti alege sa faci bani pentru tine sau sa faci bani pentru un oarecare patronas din Romania.
Esti la inceput de drum! Nu-ti irosi viata si timpul experimentand problemele prin care au trecut altii. Vremea salariilor decente si a pensiilor sigure a trecut de mult. Sper sa ma si crezi. Bafta.
sorinaa0 întreabă: