| SangJin a întrebat:

Voi ce vreti sa deveniti, ce slujba vreti sa aveti? De ce? whistling

Fundita pentru cel care explica visul sau cel mai frumos >sick

Răspuns Câştigător
| Maiels a răspuns:

Eu vreau sa devin medic. De copil mi-a placut aceasta meserie, am citi si carti despre acest lucru m-au fascinat.Eu vreau sa mai devin medic pentru ai putea ajuta pe ceilalti dar nu cum fac cei de la noi cu bani si mita.La cei bogati le voi lua bani la cei nevoiasi nu. Sper sa imi pot implini acest vis.

6 răspunsuri:
| sherlynn a răspuns:

PoOii eu mi-am dOorit tot timpul` sa fiu designer vestimentar pentru deoarece consider ca am destula imaginatie, indemanare si ceva talent pentru a creea hainee`

| Deeiu a răspuns:

Stewardesa love struck`
Visu' meu de cativa ani, pe care doresc din tot sufletu' sa mi-l indeplinescbig grin
Vreau sa calatoresc[ador sa calatoresc] sa interactionez cu oamenii sa arat bine si sa si castig bani in acelasi timp.
Este visu' oricarei domnisoare ce se iubestelaughing si care vrea sa scape de parintirolling on the floor
Take care!kiss

| sweet_3921 a răspuns:

Invatatoare. Imi palece sa stau cu copii si nu voi avea un serviciu care sa ma solicite prea mult fizic.

| Sigmund a răspuns:

De mic am avut un vis, un vis care pe-atuncea mi se parea aproximativ irealizabil, si acela de a deveni judecator, dar acum am invatat ca trebuie sa am incredere in mine, sa pastrez o raza de speranta oricat de mica, pentru ca din raza de speranta se hranesc visele, si din vise noi muritorii de rand.Acum sunt convins ca voi deveni judecator.

| louis3 a răspuns:

As vrea, de fapt o sa reusesc sa lucrez in cadrul politiei, si anume in criminalisticahappyDe ce? Simplu:de mic mi-a placut sa fiu mereu intr-o actiune permanenta, sa descopar lucruri noi, iar serialele de la tv, pur si simplu m-au fascinathappyUn vis, care o sa devina realitate!

| irinuca_6056 a răspuns:

Pai... eu vreau sa fiu... mireasarolling on the floor stiu ca e caraghios da chiar vreau asta intr-o buna zihee hee da vreau sa fac arhitectura cel putin eu vreau o cariera de viitor si ma axez pe vorba unui fost profesor: " in viata oamenii vor avea nevoie de haine, mancare si de case" fara astea in ziua de azi chiar nu poti trai
vreau sa vad cum ceea ca gandesc eu ia fiinta si vreau sa imi las imaginatia sa zboare in acest principiu
o alta oportunitate ar fi psihologia da de psihologi e plina lumea
mai nou si nimeni nu merge la psiholog asa ca meseria asta nu-i de mine...happy
si totusi vreau sa cred ca intr-o zi voi fi un arhitect bun...

Întrebări similare