Daca te gandesti la un viitor servici, atunci Geografie-turism e cea mai nimerita. Si daca mai nimeresti si la o agentie de turism din Bucuresti, unde sunt multi oameni cu posibilitati financiare, sansa ta e cu atat mai mare. Dar si engleza iti trebuie f mult in zilele noastre si oriunde. Asa ca intrebarea mea retorica este: de ce nu exista si o facultate Engleza-turism?
Mie mi-ar place mai mult cea de litere pentru ca ador romana:X, dar si cea de geografie turism este destul de buna. pentru ca ai mai multe sanse pentru un serviciu bun.pa-pa
Avand in vedere ca sunt mii de oameni cu facultate care lucreaza in supermarketuri (daca au noroc), cel mai bine alegi dupa ce iti place. O activitate facuta cu placere va ajuta mult. Iti spun nu numai din experienta personala, ci si din experienta a sute de oameni pe care i-am cunoscut in aceeasi situatie. FA CE ITI PLACE CEL MAI MULT. Iar cine te va angaja va vedea pasiunea pe care o ai (sau doar banii dupa care alergi) si te va angaja sau nu. Intotdeauna as angaja oameni care fac cu placere ceea ce fac. De fapt, deja i-am angajat. ...Succese!
Sincer.eu as alege-o pe cea de Litere. dar si cea de gografie turism m-ar tenta.toate 3 ofera multe sanse de angajare.asa ca tot decizia ta conteaza
Ceea ce iti place pentru ca numai asa poti face performanta si vei fi bun in ceea ce vei intreprinde
anonim_4396 întreabă:
Oo_Alex_1997 întreabă: