anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi dintre facultatea de Litere si cea de Geografie-engleza sau Geografie turism, ce ati alege? Care ofera mai multe sanse la angajare?

9 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Daca te gandesti la un viitor servici, atunci Geografie-turism e cea mai nimerita. Si daca mai nimeresti si la o agentie de turism din Bucuresti, unde sunt multi oameni cu posibilitati financiare, sansa ta e cu atat mai mare. Dar si engleza iti trebuie f mult in zilele noastre si oriunde. Asa ca intrebarea mea retorica este: de ce nu exista si o facultate Engleza-turism?

| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Mie mi-ar place mai mult cea de litere pentru ca ador romana:X, dar si cea de geografie turism este destul de buna. pentru ca ai mai multe sanse pentru un serviciu bun.pa-pahappy

| cristianpopa a răspuns:

Avand in vedere ca sunt mii de oameni cu facultate care lucreaza in supermarketuri (daca au noroc), cel mai bine alegi dupa ce iti place. O activitate facuta cu placere va ajuta mult. Iti spun nu numai din experienta personala, ci si din experienta a sute de oameni pe care i-am cunoscut in aceeasi situatie. FA CE ITI PLACE CEL MAI MULT. Iar cine te va angaja va vedea pasiunea pe care o ai (sau doar banii dupa care alergi) si te va angaja sau nu. Intotdeauna as angaja oameni care fac cu placere ceea ce fac. De fapt, deja i-am angajat. tongue...Succese!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici una :-). Serios. Mai bine faci Turism la ASE - tot ai mai multe sanse sa lucrezi intr-o agentie de turism sau intr-un hotel. engleza iti trebuiue obligatoriu oriunde in turism.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cele mai multe sanse la angajare ar oferi facultatea de geografie turism cred eu, dar trebuie sa te gandesti in ce domeniu ti-ar place sa lucrezi pe viitor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Facultatea de Geografie Turism as alege. e mai de viitor. Eu sunt studenta la Comunicare si Relatii publice. si asta e de viitor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Geografie engleza

| blue95 a răspuns:

Sincer.eu as alege-o pe cea de Litere. dar si cea de gografie turism m-ar tenta.toate 3 ofera multe sanse de angajare.asa ca tot decizia ta conteaza happy

| Razvan_9009 a răspuns:

Ceea ce iti place pentru ca numai asa poti face performanta si vei fi bun in ceea ce vei intreprinde