Eu am 19, vreau sa-mi gasesc ceva part-time, dar se vede ca studentii nu sunt bagati in seama prea mult...de-as fi student in SUA, alta ar fi treaba!
Nu sunt angajata :d mama nu ma lasa ca cica sunt prea mica si cat poate sa ma tina pe banii lor ma tin.
Nu sunt angjata pentru ca ai mei zic ca-s prea mica dar la anul implinesc 18 ani si imi caut si eu cev ade muncau?
15 ani. E frumos si nobil sa muncesti, satisfactia de a primi in mana un ban muncit care e numai al tau e incomparabila. Si intr-adevar, cand iti doresti cu adevarat, reusesti. Iar compromisurile nu fac altceva decat sa deschida porti spre lumi noi si spre sine, pentru a te cunoaste mai bine. Oricine poate sa lucreze, suntem majoritatea capabili sa cream ceva frumos, de la cei care ambaleaza flori pana la cei care construiesc sisteme de informatii etc... Si cu cat intelegem mai repede ca munca este vitala si frumoasa, cu atat mai bine pentru noi si societate. Fiecare individ care stie rostul muncii e inca unul sters de pe lista hotilor, infractorilor, fapte murdare care deriva din unul in celalalt pana la crime, violuri si alte nenorociri evitabile cand reusim sa devenim responsabili si umani.
dughe întreabă: