anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi la cati ani v-ati angajat

10 răspunsuri:
| narcis13 a răspuns:

Eu am 19, vreau sa-mi gasesc ceva part-time, dar se vede ca studentii nu sunt bagati in seama prea mult...de-as fi student in SUA, alta ar fi treaba!

| FearNoEvil a răspuns:

24 de ani straight face... Am asteptat sa termin facultatea.

| zemantex a răspuns:

16. part-time sa am bani de buzunar.

| Gexu a răspuns:

Nu sunt angajata :d mama nu ma lasa ca cica sunt prea mica si cat poate sa ma tina pe banii lor ma tin.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

16 juma.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 20 de ani cred... dar mai devreme nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 17 ani cu carte de munca dar muncesc de cind ma stiu.De pe la 9 ani incepind cu curatenia curtilor ca aveam vreo trei si intretinerea gradinilor, udat, prasit, plivit caci ai mei nu aveau timp pentru asa ceva ca erau treburi pe care le faceai cit te odihneai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
La vârsta de 19 ani, am întrerupt ceva timp, iar acum sunt din nou salariată în sistemul de stat.
Pa, pa.

| emima a răspuns:

Nu sunt angjata pentru ca ai mei zic ca-s prea mica dar la anul implinesc 18 ani si imi caut si eu cev ade muncawinkingu?

| felina7 a răspuns:

15 ani. E frumos si nobil sa muncesti, satisfactia de a primi in mana un ban muncit care e numai al tau e incomparabila. Si intr-adevar, cand iti doresti cu adevarat, reusesti. Iar compromisurile nu fac altceva decat sa deschida porti spre lumi noi si spre sine, pentru a te cunoaste mai bine. Oricine poate sa lucreze, suntem majoritatea capabili sa cream ceva frumos, de la cei care ambaleaza flori pana la cei care construiesc sisteme de informatii etc... Si cu cat intelegem mai repede ca munca este vitala si frumoasa, cu atat mai bine pentru noi si societate. Fiecare individ care stie rostul muncii e inca unul sters de pe lista hotilor, infractorilor, fapte murdare care deriva din unul in celalalt pana la crime, violuri si alte nenorociri evitabile cand reusim sa devenim responsabili si umani.