| Teodore000 a întrebat:

Voi unde a-ți găsit actualul loc de muncă?
Unde a-ți găsit anunțul ca să aplicați?

8 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Pai in functie de ce pregatire ai cauti, ce e asa complicat, ori ai o pila care te recomanda ori cauti pe internet ori din auzite.

| mODIN a răspuns:

Fusese scos un post la concurs și cineva care lucra aici mi-a spus despre el.

| FreddieM a răspuns:

1.Agenție de recrutare
2.Indeed
Cheers

| KovacsB a răspuns:

Am fost la registrul comertului am completat niste hartii, am ales un nume de firma, am inchiriat o hala de 750 m 2 si o curte betonata de 500m2 si sunt seful meu.

| Teodore000 explică (pentru KovacsB):

Faceți angajări sau colaborări pe departamentul economic sau digitalizare. Am diplomă în Informatică Economică (licență) și fac master în Administrarea Afacerilor Electronice. Am cunostințe de bază în contabilitate, am cunostințele necesare să fac analize și rapoarte financiare și cunosc multiple elemente legate de informatică, SQL, JS(REACT). De asemenea știu SPSS și suita Microsoft la nivel avansat, inclusiv Excel cu Pivot Tabel and Power Query.

| FunkyDunky a răspuns:

"La-m găsit pe net. A-m aplicat online și a-m fost chemat la interviu. Ei ma angajat direct, fincă totul e să ști să scrii corect pe foile ale-a."

| TimberWolf a răspuns (pentru FunkyDunky):

rolling on the floor Maxim!

| Teodore000 explică (pentru FunkyDunky):

Și cam ce post ai tu, CFO (Chief Financiar Executiv, Director Finanțe), de a trebuit să scrii corect niste hârti ca să te anagjeze?