Daca as fi fost atat de norocoasa, bine inteles ca as fi acceptat. dar mai e si problema limbii.adica eu una as invata engleza si m'as duce.Bafta!
DA! gandeste-te la tine in primul rand, fara a-i lua pe altii in calcul. Gandeste-te la viitorul tau si la toate oportunitatile pe care le vei avea. Astfel de sanse nu apar prea des in viata asa ca nu le irosi. Multa bafta!
Daca ai ocazia sa continui sc in afara.cu atat mai mult in Londra numai sta pe ganduri si du-te cate mai repede! sincer. oriunde e mai bine decat in Romania.am o verisoara care a plecat tot la Londra sa isi continuie studiile si acum nu ar mai pleca de acolo pentru ca ii merge foarte bine!
Mie da... m'as muta in Londra si m'as duce acolo sa fac scoala.
Eu sunt pasionat de video-foto si am auzit ca acolo au o scoala numai pentru cei care vor sa faca video...
Da! Bine inteles
Dar Londra e un oras foarte mare, si nu poti merge acolo la 12-15 ani si sa zici... eu fac scoala aici... trebuie sa fie macar unul din parinti cu tine, ca sa te poti descurca.
Te descurci greu si la 18 ani... da'pai la o varsta mai mica...
Nu e problema de limba...cu asta ma descurc bine... dar eu nu as vrea sa imi pierd prietenii mai vechii si ma sunt si parintii care vreau sa merg acolo va mersi pentru raspuns oricum