Buna! In mare, da, de la orice liceu poti face orice, conteaza sa vrei! Trebuie sa inveti chimie, fizica, biologie, sa iei meditatii eventual(am auzit ca cel mai mult conteaza materia de a 11a) prin a 12a, ca sa te pregatesti pentru admiterea la facultate! Cunosc pe cineva care da la filologie s-a dus la medicina, aluat examenul asa ca nu vad de ce tu nu l-ai lua!
Sper ca te-am ajutat, iti urez multa bafta!
Nu dar ai sanse 100 sa devi un papagal care habar n-are sa socoteasca, daramite sa vindece animale
Cunosc o fata care de la sociale (socialele si filologia fiind ambele la profilul uman) s-a dus la medicina veterinara.
eu spun ca da.
avand in vedere ca in ziua de azi profilul nu prea mai conteaza.
Poti dar nu o sa inveti mai nimic din ce iti trebuie la medicina.Eu parca un an am facut de bio si ala asa vai de el.Ar trebui sa te gandesti mai bine.
Daca vrei sa dai al medicina veterinara profilul cel mai potrivit este ~stiinte ale naturii~. si eu vreau sa dau la medicina umana si urmez acelasi profil. nu te va ajuta filologia
Normal ca ai sanse. Nu prea are legatura profilul cu specialziarea in tara asta frumoasa. Atata timp cat stii materia pentru facultatea aleasa nu e nici o problema.