| Alexandru1135 a întrebat:

Vreau sa am o cariera in medicina sunt in clasa a 7 -a si as vrea sa aleg dintre Medic pe SMURD sau Medic Militar problema e cu medicul militar este ca vreau sa lucrez pe front nu in spital si nu stiu daca e o pozitie de ofiter.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Daca vrei sa ajungi medic mai ai de invatat foarte multi ani si ca sa intri la medicina, trebuie sa inveti pe rupet, inca de pe acum.
Din pacate, pe front nu ai cum sa ajungi medic vreodata, ca Romania NU este in razboi cu nimeni.

| Alexandru1135 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc! Am 10 pe linie. Si o sa continui sa invat.

13 răspunsuri:
| KovacsB a răspuns:

Asteapa mai intai sa vedem daca treci a 8-a.

| Cinic a răspuns:

Pe front?! Tu ai idee ce inseamna un razboi si la ce te expui?! Desigur ca esti mic si inca nu realizezi dar vei fii tinta pentru aviatie, obuze, drone, tancuri si de catre infanteria dusmana.

| MistarGoGu a răspuns (pentru Cinic):

Pana termina el facultatea o sa repare ROBOTI nu carne și oase!

| Cinic a răspuns (pentru MistarGoGu):

Mama ce buna a fost asta laughing laughing

Efectul jocurilor pe calculator! Doar dacă trage cineva cu pistolul lângă el face pipilica în pantalonași!

Nu este SF! De vreo 15 ani se testează și chiar fabrica roboti cu uz militar combativ *( în lupta )!
Asta este viitorul! Antrenarea unui soldat și despăgubirea unui invalid de război sau decedat COSTA MAI MULT!

Desi ai dreptate, ai dreptate doar pe jumatate. Asa este tehnica militara a evoluat extrem de mult si in viitorul nu prea indepartat vom vedea roboti pe campul de batalie. Dar oamenii tot vor muri, din pacate. Pentru ca razboaiele nu se mai duc pe resurse si teritorii, ci pe control si putere. Si ca sa ai control si putere, trebuie sa inspiri teama si panica si din pacate pentru asta va tebuii sa moara multi oameni.

Ne omoară mai " discret " prin alimentație și medicamente! La 15-20 de ani mai scapa " accidental " câte un virus care mai curata 300-500 milioane

Nu am nici un contra argument. Corect!

Sa mai punem și DROGURILE la socoteala? Încă 500 milioane pe putin în toată lumea!

Stai sa vezi ca la noi abia a aparut fentanilul. O sa fie si la noi ca in canada si sua. Cu zombi.

| Alexandru1135 explică (pentru Cinic):

Multumesc de raspuns. Realizez asta si multi din familia mea au fost militari. Unii au fost si in Afghanistan. Si pentru raspunurile alea de mai jos: Daca nu aveti sa ma ajutati degeaba, nu ma interseaza pe mine cine credeti ca eu sunt. Si da am mai fost langa arme de foc la poligon. Si nu ma joc jocuri video ma concentrez pe scoala. Multumesc!