Încearcă să scrii corect și cu diacritice:
1. la poziția anterioară pur și simplu completezi.
2. Punctele slabe încearcă să le faci bidirecționale, să fie negative dar să aibă valențe pozitive în contextul muncii ( gen ești foarte pasională cu munca ta și din cauza asta te consumi mult)
3. enumeri responsabilitățile de la ultimul job (dacă ai unele relevante pentru noul post te focusezi pe alea)
4. enumeri puncte forte care sunt relevante pentru noul post (dacă e post de vânzări zici că ești persuasivă, rezistentă la stres și nu accepți nu ca răspuns etc.)
5. la motivele pentru care ai părăsit vechiul job să încerci să nu vorbești de rău fostul angajator, invoci motive personale, incompatibilități, dorință de schimbare etc. dar să nu fii nașpa cu fostul angajator (să încerci să fii diplomată)
6. la salariu e important să știi cam care e scorul pe piață. o sumă prea mică o să transmită o lipsă de încredere în abilitățile proprii iar una medie sau puțin mai mare ca media o încredere. (ai grijă să nu ceri prea mult pentru că ei au o ofertă aprobată de management în limita căreia te pot oferta... dacă ceri prea mult o să te elimine din start.
7. Din nou, rămâi diplomată în ceea ce îl privește pe fostul tău angajator. Enumeră chestii pozitive care ți-au plăcut acolo și sunt relevante pentru job-ul de aici și la cele negative fii discretă și diplomată dar să nu ocolești întrebarea.
8. Fă o descriere în care să nu repeți chestiile din CV: zici ce te pasionează, dacă ai vreun hobby..chestii de genu.
baftă