Mda toate umanistele se viseaza doctorite si ele habar nau sa socoteasca...
La medicina este mult de invatat si sistemul lasa mult de dorit. Gandeste-te bine la ce vrei sa dai. Faptul ca ai urmat un profil uman nu este nici o problema. Am o groaza de colegi care au facut uman si acum sunt la medicina. Fa ceea ce crezi ca iti place
Elasexygagica inainte sa-i jignesti pe umanisti (fara suparare) mai intai invata sa scrii (,, nau" se scrie n-au) si da cei care invata cu seriozitate, chiar daca sunt la uman pot ajunge si ei doctori foarte buni.
Dac termini profilul umanist e mai indicat sa dai la drept iar daca terminai profilul real puteai da mai sigur la medicina din cauza ca acolo sunt un numar mai mare de ore de biologie si se invata mai avansat.dar iti poti incerca norocul dind la ambele facultati si dupa vei alege.
bafta
Eu am fost la un liceu vocational (arte-design) si cum 2 saptamani inainte de admitere m-am hotarat sa dau la medicina... Pt admitere trebuie sa inveti biologia de clasa a 11-a care nu e fosrtet grea! Medicina este foarte captivanta.in schimb dreptul.cred ca este cam plictisitor(scuze pentru cei de la drept )! Multa bafta
Toni1p000 întreabă: