| AfumataSunca a întrebat:

Vreau sa dau la liceul militar. Crede ti ca o sa mi stric copilaria? As mai avea timp si pentru mine?

Răspuns Câştigător
| Anuket a răspuns:

Dacă îți pui întrebările astea nu pare că e pentru tine. Trebuie să te cunoști pe tine.

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Spre deosebire de Zuzu1991 eu am avut colegi care au facut LM-ul si care nu considera ca a fost nazism ci un moment de invatare a disciplinei. Eu am facut liceul civil si in final toti am iesit ofiteri cu acelasi grad. Se pare, insa, ca cei care spun ca LM-ul ajuta au avut dreptate. Cei de la LM (Nu toti, majoritatea.) s-au descurcat mai bine in cariera.

| Zuzu1991 a răspuns (pentru Salontanul):

Man, ma mai trollez si eu din cand in cand, face bine la mental, adica, daca ma iau prea mult in serios, dupa aia o sa simt un bat infipt pana sus unde soarele nu patrunde big grin

acum pe bune, disciplina da, sunt de acord ABSOLUT
insa copilaria, s-a dus, adioz, de aia am bagat "nazism", liceul militar o sa striveasca copilaria de tot, sper ca esti de acord cu mine (iar asta e in intrebare)

| Salontanul a răspuns (pentru Zuzu1991):

Da! Nici eu, in raspunsurile mele, nu recomand LM-ul. Imi aminteste de copilaria mea, cand se punea problema sa fiu dat la scoala la 6 ani si 3 luni, si bunica mea (pe atunci profesor) i-a spus bunicului meu: Lasa-l, Costica! Sa-si traiasca copilaria ca o sa aiba timp sa invete. Din cate am inteles de la colegi era disciplina dar nici macar cat vedem prin filmele americane, din armata.

Răspuns utilizator avertizat
| Zuzu1991 a răspuns:

DAP, liceul militar este cu si despre NUMAI NAZISM NENOROCIT
hail to the king baby

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă îți pui întrebările astea, nu e de tine.
Și eu voiam să merg ca să fug de acasă, s-o termin cu familia. Nu am fost acceptat din cauza dioptriilor la ochelari. Dar nici nu mă mai gândeam la copilărie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu îți strici copilăria și m-ai mult îi dai un folos destul de măreț, antrenamentul de la un liceu militar te va învăța multe și o să te ajute în viață.