Nu stiu daca te mai ajuta cu ceva, dar eu tot o sa-ti zic ce am vazut. Am inceput si eu sa ma pregatesc pentru traseu. Am participat anul trecut la probele clasice si m-am chinuit ceva. La acest traseu vei depunde cam acelasi efort ca la cel de 1km, dar este cu mult mai accesibil din punct de vedere al timpului. Am incercat prima oara si am scos 02:36, si asta cu 2 greseli si cu faptul ca m-am incurcat in traseu si am pierdut timp. La fete din ce am observat cea mai mare problema e capra, cum ai zis si tu. Din pacate nu prea ai ce face, doar sa exersezi. Te ajuta si inaltimea dar din ce am mai observat la fetele care nu reusesc e ca, cand se aproprie si de capra incetinesc foarte mult si practic alergatu ala pana la capra l-au facut degeaba. In rest, cum ai zis si tu rezistenta e baza, restul de probe is usoare. Daca vrei fa asa: du-te alearga in parc rezistenta 1-2km si gaseste o profesoara care face traseul( sigur exista) si cel mai probabil te ajuta ea. Eu ma duc doar odata pe saptamana pentru traseu si in rest fac cardio acasa si ma duc si la rezistenta in parc. Succes la admitere, sper ca te-am ajutat.
Tu crezi ca toata lumea are talent sa se faca politist? Este exact ca si cîntatul la un instrument muzical, degeaba vrei daca nu ai vocatie talent, vrei in politie ca au ăia salarii si spagi grase sau altfel tu ca fată de ce ai vrea munca de barbat, si sa ai de aface cu toti infractorii, femeile sunt prea delicate si sensibile pentru munci de barbat, politista, de ce nu te facio profesoara lucrezi cu copiii.
Dar probele la fete parca erau mai usoare ca cele la baieti din cate auzisem. Daca pici, poti incerca din nou data viitorare in caz ca asta este ceea ce iti doresti sa ajungi.
S-a schimbat acum. E la fel timpul ca la baieti. E un traseu aplicativ. Trebuie sa faci 11 lucruri in 2 minute si 20 de secunde, iar inaltimea la obstacole si saritura in lungime e la fel si la baieti si fete. Din cauza asta ziceam ca posibil pe viitor sa mai schimbe. Sa faca o diferenta intre baieti si fete
Nu se va face. La final de luna si fetele si băieții vor face fix aceladi lucru: vor baga cardul in bancomat sa-si ridice salariul (aceleași venituri). Egalitate frate, oricum eu personal nu inteleg rostul fetelor in institutiile de apărare si siguranta ale statului (poate doar la birouri, dar acolo nu e nevoie de foarte mult personal).
Am terminat facultatea. Sunt la master in primul an. Dacă nu reusesc acum o sa incerc si la incadrari directe. O sa incerc la toate ce ma incadrez, iar daca nu pe data viitoare o sa fiu pregatita la fel ca un baiat!
Oricum nu vad de ce te sperii, traseul e mai usor decat probele clasice care si alea erau vai mama lor. În locul tău mi-ar fi frică de examenele scrise caci acolo e beleaua mare fiindca bătălia e mare, fiecare sutime face diferenta. Felicitări pentru devotament si ambiție. Iti urez succes.
Nu sunt speriată de scris. Am fost la litere. Nu scot timpul încă! Rezistența e problema, dar cu multă muncă o să reușesc! Multumesc pentru sustinere! Te pup!
Da cel mai bine e asa mergi fara emotii si daca pici asta e a doua oara o sa stii ce te asteapta o sa te antrenezi si o sa il ei ai sustinerea parintilor asta e tot ce e mai important! SUCCES!
Anonimus_1246 întreabă:
BitchInRedDress întreabă: