Daca tu iti doresti atat de mult sa devii designer atunci inceraca!
DAR CE FEL DE DESIGNER?
-de moda
-de interior?
acum un an imi doream fff mult sa devin designer de interior dar m-am razgandit pentru ca am aflat o meserie mult mai misto.
Auzi sonia_3318, ca tu nu stii ce vorbesti! Poate fata asta are talent dar de unde stii tu de astea? Cine stie ce vrei sa te faci tu! Sa devii designer vestimentar/interior ai nevoie de dorinta de a face ceva cu viata ta! Sa ajuti oamenii, creindu-le haine! Daca vorbesti asa atunci nu stii ce inseamna sa ai un vis care sa fie realist!
Ma faci sa rid! anul asta am examene la pictura ANUL ASTA si sunt printre primii asa ca AM SANSE!
Pffff nu vreau sa iti spulber visele dar nu prea ai sanse
1 Ai habar sa desenezi? mai demult pe vremea lu' maicamea toate fete doreau sa fie : Doctori sau asistente
acum : Lady Gaga =p~, Designer, Star =p~ offff mai lasati-ma pentru toate trebuie sa muncesti si ca sa fii " designer" draga mea ai nevoie de talent
Aaaa? tu chiar crezi ca ajungi disigner asa gata ai batut din palme :
1 Ai nevoie de talent! bun ai spus ca ai
2 Ai nevoie de noroc!
3Ai nevoie de prea multe si nu cred ca... dar stii ce toti putem visa eu te fac sa razi? sa vezi ce o sa rada profesori si crititci cand o sa vada carpele de la papusi desenate de tine fara suparare
Eu sunt in clasa a 10 la liceul de arta si pot sa spun ca imi place la nebunie... vreau te rog sa imi spui in ce clasa esti ca daca esti mai mare ca mine sigur stii mai multe.Pot sa spun ca si visul meu este sa ajung designer de interior si caut si eu niste raspunsuri la numeroasele intrebari care-mi misuna prin cap)
Piitica întreabă:
0Pitika0Tha0 întreabă:
alexandra14 întreabă:
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: