| MSAna a întrebat:

Vreau sa devin fotomodel, dar am 14 ani si nu stiu care sunt sansele. Am par blond drept si lung. Ochi caprui si gene lungi. Nu folosesc machiaj si nu am cosuri sau acnee sau ceva de genul.Sunt inalta pot sa zic si slaba..nici nu mai zic laughing. Problema e ca sunt grea in oase, conteaza? Parintii nu ma lasa, dar as avea nevoie totusi de pareri, care ar fi sansele avand in vedere varsta?

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Multe fete au devenit fotomodele la varste chiar de fetite inca. Ar trebui ca un fotograf care se pricepe sa-ti faca un set de poze pe care sa-l trimiti unei agentii de modeling. Asa a ajuns celebra si Kristina Pimenova. Deci totul este posibil trebuie doar sa doresti dar mai ales sa indraznesti. http://www.mediafax.ro/......o-13739472

| peperonies a răspuns:

Stii cum se zice ca o poza face cat 1000 de cuvinte? aici se aplica si mai mult.

| MSAna explică:

Nu m-ai ajutat neaparat, dar mersi pesntru sfat. Si apropo, in niciun caz numa vopsesc. Sunt jumatate rusoaica si am culoarea la par mai rara. Daca te uiti atent am deha suvite. laughing si nu trebuie sa ma ingras plus ca nici nu pot a am incercat. Dar mersi oricum

| Robert104838 a răspuns:

Ar fi bine să îți faci bucle.Să foloseşti machiaj, dar nu în exces, iar dacă vrei să te vopseşti un şaten cu puține şuvițe(doar dacă ai păr des). Apropo ai spus că eşti slabă. Dacă eşti prea slabă pune şi te îngraşă puțin.

P.S. Sper că te- am ajutat! happy