Iti trebuie un liceu cu profil de matematica fizica.
In ce privesc facultatile din Marea Britanie, cred ca trebuie sa le pui in cui pentru moment, fiindca MB a iesit in UE, iar facultatile nu se mai fac pe gratis acolo.
În România nu exista o facultate care să fie într-adevăr ok, daca chiar vrei ceva calumea recomand sa faci afară, dezavantajele sunt costurile.
Facultati poate nu, dar licee cu clase de informatica de elita cam sunt. De exemplu G. Moisil din Iasi sau Hasdeu din Buzau.
Salut. Daca vrei sa faci facultatea in strainatate, iti recomand Danemarca (in nordul Europei), pentru ca scoala e gratuita. Trebuie sa iti platesti doar chiria si mancare. Cat priveste facultatile de infirmatica din tara noastra, fratele meu a terminat una de profil. Dar, se invata multe programe si limbaje de programare care sunt depasite si nu se mai folosesc in prezent in firme. Un fost coleg de-al sau, care a parasit facultatea frecventata de fratele meu si a invatat programare, urmarind video-uri pe Youtube si cautand pe google, era mult mai avansat si descurcaret decat fratele meu, care a absolvit facultatea. Fratele meu chiar a luat lectii de la el.
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: