Da Aditza21, e ca si cum ai cumpara rochia, doar ca, la returnare primesti niste bani inpoi. Multora o sa le convina. Inchiriez-fac nunta-restitui rochia-primesc bani!
Romanului spune-i ca primeste bani pentru ceva anume si face ce vrei tu
Oricare varianta vei alege trebuie sa stii ca vor fi si pierderi respectiv produse deteriorate mai mult sau mai putin sau chiar nereturnarea produsului! Risc!
Faza cu datele din buletin e cam inutila in unele cazuri, fiindca multi nu locuiesc, unde au domiciliul. Ai putea cere suma totala a rochiei iar la returnare, ii vei inapoia diferenta de bani. Daca rochia a disparut sau este foarte deteriorata, nu v-a mai primi banii. Mi se pare ce-a mai corecta si utila cale de succes.
Sorry ca am omis : cel care detine rochia nu are rost sa o vanda direct fiindca prin inchiriere poate sa scoata de 10 ori valoarea produsului, daca este bine intretinuta.
Nu sunt de acor cu zoombe3. daca ceri pretul total pe rochie, care mai e faza cu inchiriatul? vinzi rochia direct.
n-as putea sa iti spun ce sa faci, pentru ca nu ma pricep, dar cel mai bine ar fi sa consulti pe cineva care se ocupa de lucrurile de acest gen.
Buna din nou! Va multumesc pentru raspunsuri! M-am gandit si eu la ambele variante propuse de voi, si intr-adevar pe cati am mai intrebat, varianta lui zoombe au ales-o. Daca mai aveti alte idei sau propuneri, astept raspunsuri din partea voastra!
Orice afacere presupune un risc. De asta doresc si opiniile voastre ca sa imi pot face o idee cam cat de viabila ar fi o asemena afacere. Multumesc inca o data!
Stiu pe cineva care închiriază rochii de seara. Folosesc un contract cu clauze pentru situația asta. In plus se lăsa copie după buletin. Firma de închiriere rochii este aici: www.rentdesignerdresses.ro