| LoveMusic a întrebat:

Vreau să mă fac jurnalistă! love struck Adică îmi place meseria acesta şi foarte mult actoria. Pentru jurnalism, trebuie liceul la filologie? happy

6 răspunsuri:
| lays a răspuns:

Nu liceul sau facultatea de profil te fac jurnalista.trebuie sa ai ceva-ul ala...studiile sunt mai putin importante(ma refer la natura lor.pentru ca e normal sa ai scoalabig grin). Dar daca totusi vrei sa fii tu pregatita pentru sufletul tau, du-te la facultatea de jurnalism. easy nubig grin?

| TąNyą a răspuns:

Da la filologie pentru jurnalism tongue acolo sunt si eu ( la filo)

| LauraSpataru a răspuns:

Nu, nu trebuie. Eu sunt jurnalist, am absolvit jurnalismul la stat si am facut mate-info. Bafta multa!

| Daria a răspuns:

Da.pentru jurnalism trebuie iceul de filologiehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza profilui liceal, in vederea alegerii ulterioare a unei facultati. Poti face realul, ca, oricum, de romana nu scapi la niciun profil.

| Neghinitza_8409 a răspuns:

Da, desigur...filologie e ok. Iti zic din experienta pentru ca exact la ce te gandesti tu ma gandeam si eu anul trecut. Nu eram sigur daca sa merg la filologie sau nu. Imi plac limbile straine si ma gandeam la traducator, apoi ma gandeam sa ma indrept spre jurnalism. Ma rog, in final am mers la mate infolaughing si nu imi pare raubig grin