| Anonimaa29292 a întrebat:

Vreau sa merg la un liceu unde nu fac foarte multe materii naspa ca:matematica sau istorie, vreau sa fiu model si nu stiu ce ar trebui sa fac si la ce liceu sa merg

Răspuns Câştigător
| renata30 a răspuns:

Nu cred că trebuie să mergi la un liceu anume pentru a fi model, dar dacă nu vrei să faci matematică, ar fi indicat să încerci un liceu cu profil uman (filologie). De istorie nu cred că scapi nicăieri.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poti merge la filologie, ca acolo nu se face matematica multa, dar macar inveti sa vorbesti si sa scrii corect.

Liceu de modeling nu exista, ca ala este un hobby la care te poti inscrie si acum, daca parintii tai au cateva sute sau mii de euro, ca sa-ti faci portofoliu (poze cu profesionsitii fotografi) si sa intri intr-o baza de date unde daca ai noroc sa fiis electata, poti poza odata de 2 ori in viata.

| VoidEternal a răspuns:

laughing

Funny.

| johnnny123 a răspuns:

Deci tu ce ai vrea să studiezi la liceu, machiaje, diete și mersul biped? Nu prea există licee din astea.

În plus, o carieră de model durează în cel mai fericit caz vreo 10 ani (asta presupunând că vei reuși vreodată să devii model profesionist, ceea ce deja e improbabil). Ce vei face la 30 de ani când ți se va spune că ești prea bătrână să mai fii model? Nu crezi că te-ar ajuta să ai și tu ceva în cap în afară de "modelling"?

| ReginaTPU a răspuns:

Ti-as recomanda un liceu cu profil sportiv. Poti sa te interesezi ce este si daca iti place.