Bacau, Bucuresti nu stiu daca si la Campina (acolo sigur e scoala de politie dar dupa liceu). Proba pshiologica (eliminatorie), proba de educatie fizica (eliminatorie) si apoi nu stiu cum va fi la anul examen sau media la sfarsitul clasei a 8-a.
Cred ca nu mai sunt licee de politie. Era la Buzau si la Ploiesti dar le-au desfiintat anul asta parca. Fratemeu o fost la Buzau, dar sfatul meu e sa te linistesti. E foarte greu, viata grea, te imbolnavesti psihic si crede-ma cunsoc multi care zic ca mai bine nu ar fi dat chiar daca o sa ai viitor o sa fii terminat psihic.
Mai bine dai dupa ce termini a 12 la Academia de Politie din Bucuresti, daca vrei neaparat. Si probele sunt urmatoarele si la admitere la liceu si la admitere la academie: sportul (greu), controlul medical (care il iau putini deoarece trebuie sa ai o anumita inaltime si greutate) si probe scrise(istorie, romana, engleza).
La Campina e dupa liceu si nu e de politie, e de subofiteri, la Bacau nu este...sunt(erau)doar 2 in toata Romania(Buzau si Ploiesti).
La Buzau si Ploiesti am scris Bacau imi cer scuze, nu stiu sigur daca si la Ploiesti (sunt doar doua sau trei in toata tara).
Salut,
L. M. I.-urile (Liceele militare) de la Ploiesti si Buzau s-au desfiintat, au mai ramas doar L. M.-urile din cadrul Ministerului Apararii la Alba-Iulia, Breaza si Campulung.
Aici ai lista, iar la sectiunea de inscriere poti vedea mai multe despre adminitere.
http://recrutare.mapn.ro/index.php?idPageToView=151
Eu stiu doar de facultatea de subofiteri de la Campina si de liceul si facultatea din Breaza pentru ofiteri.
Saranioalexandra130 întreabă: