Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 29 Ianuarie 2025 sunt:
Concurs - Cum să-ţi găseşti vocaţia
Buna seara, sunt interesat sa urmez un curs de electrician si la mine in zona(Calarasi/Ialomita) nu prea gasesc ceva ok, asa ca m- am uitat pe Bucuresti si le- am gasit pe urmatoarele: - https://bestcor.ro/curs-...? (mai mult)
Salut! Cum pot să-mi creez gratuit un domeniu tip www.example.com?
Bună, știți cumva unde m-aș putea angaja part-time in buzău?
Buna tuturor! Voi finaliza cursurile scolii de agenti de politie in iunie, anul curent. Imi doresc sa candidez pe viitor si la Academia de Politie, la frecventa redusa. Dupa cat timp efectiv ca agent...? (mai mult)
Salut, dacă am dat bac-ul in pandemie când competentele sau pus în funcție de notele de la liceu însă l-am picat, și as vrea sa îl dau din nou anul asta, trebuie sa dau din nou competentele?
Ce facultăți din Bucuresti imi recomandați, avand in vedere ca sunt clasa a 11a si vreau sa ma pregătesc inca de pe acum?
Bună, tuturor.As avea o nelămurire și anume știe cineva o facultate cu specializare PIPP ZI dar care să nu se țină cont neapărat de prezențe? Precizez că am media la bac 7, 87 și din păcate...? (mai mult)
Va salut! Caut un curs de electrician si il gasisem pe cel de la bestcor, dar incepe abia la sfarsitul lui aprilie. Cineva care a urmat un curs de electrician in zona Calarasi/Ialomita? Eventual as alege...? (mai mult)
Buna ziua! sunt in clasa a 12 a. ce trebuie sa fac pentru a intra la scoala militara?
Îmi puteți da niște detalii legate de liceul militar? Sunt destul de confuza în legătură cu profilul si viata de acolo
Bună! Ce trebuie să fac/studiez pentru a deveni tattoo artist?
La academia de politie A I Cuza sau oricare dintre ele, studenții au obligatia sa stea la caminul facultatii sau exista si posibilitatea de a locui altundeva?
Sunt clasa a 8-a.Ce trebuie sa fac pentru ajunge polițist?
Bună, am și eu o nelămurire vreau să dau la jandarmi dar din nefericire am doi dinți lipsă, unul spart și mai am dintr- un dintre doar rădăcina rămasă și am dinții strâmbi, înseamnă ...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am 4 ani de când am permisul de profesionist și mă gândesc să mă întorc în țară pentru a susține examenele pentru atestate. Sunt în Cipru de 9 ani, iar aici am obținut permisul,...? (mai mult)
Cum aflu cati gb am pe cartela lebara
Salut! S-a angajat cineva cu Ariza Resources SRL din Huși. Caută oameni în Finlanda ca și muncitori forestieri, văd că si-au lăsat și adresa dar tot nu sunt sigur ca nu e țeapă.
Bună! Vreau să dau la admitere la Drept, la București, și mă interesează cum pot începe pregătirea pentru proba de gândire critică. Momentan sunt puțin dezorientată in legatura cu aceasta...? (mai mult)
Salutare,TPU! As vrea să știu dacă a cumpărat cineva cursurile pentru bac de la i-scoala.ro și dacă merită. Vă mulțumesc!
Buna, sunt anul 1 la facultate in Craiova si vreau sa ma mut in anul 2 in alt oras dar nu am ajuns la un examen si trebuie sa il dau in toamna, daca iau restanta pot sa mai imi fac transferul sau a picat...? (mai mult)
Salut, cine are vreo idee sau vreo experinta in accest job numit photohotel va rog, lasati mi un Facebook sau Instagram ceva pentru ca trebuie sa stiu neaparat despre ce e vorba
Bună, ma interesează în ce costă admiterea la pipp pentru 2025...
Salut. Stie cineva cursuri pentru sef de tren/mecanic de locomotiva? Cum este viata la aceste joburi? In ce zona se invarte salariul in 2025? Multumesc
Lucrez intr- o fabrica de 2 ani si vreau sa imi dau demisia deoarece salariul este mic si suntem de vreo 4 luni cu 2 oameni mai putini in echipa, iar seful ne exploateaza la maxim. Trebuie sa facem treaba...? (mai mult)
Buna! La examenul pentru admiterea Facultatii de Medicina din Constanta se dau grilele de pe site ul lor? Am auzit aceasta varianta la niste studenți: ca sunt doar cateva grile noi, iar celelalte sunt...? (mai mult)
Știți unde m-as putea angaja la 15 ani in Reșița?
Salut, maine este prima mea zi de munca ca si lucrator comercial in mall. Ma puteti ajuta cu niste informatii cam ce ar trebui sa fac acolo la acest job? Programul este de noapte de la 22:00 la 06:30,...? (mai mult)
Salut, am obținut categoria C- CE, am dat atestatul cpi marfă, știu și sunt sigur ca am răspuns la toate întrebările la studiiile de caz, m- au picat cu 2 întrebări corecte, voi de unde ați...? (mai mult)
Buna! Mă pot angaja ca polițist dacă nu am făcut liceul militar dar am făcut Academia militară?
Dupa ce dau bacul, unde trebuie sa ma duc daca vreau sa devin profesor pentru clasele ix xii?
Buna, am 16 ani si as dori sa ma angajez la Profi part- time. Daca pe website ul Profi oficial nu arata locuri libere la magazinul respectiv la care as vrea sa lucrez, pot sa ma duc la magazin si pur...? (mai mult)
Bună seara.Cine ma poate ajuta cu un sfat? As dori sa lucrez part time.M- ar primi? Se poate face și curs? Tin sa va anunț ca la mijloc este o pensie.Eu mi- as dori ceva în calculator ori ceva de pus...? (mai mult)
Buna, sunt eleva in clasa a 11- a si in 3 luni fac 18 ani. Dupa liceu vreau sa dau la facultate si as dori sa strâng niște banuti ca sa ii am macar in primul an ca si ajutor însă nu găsesc o solutie....? (mai mult)
Buna, am 16 ani si as dori sa ma angajez la Profi part- time. Stiti cumva cam cat este salariul, cate ore pe zi ar fi programul etc? Daca pe website ul Profi oficial nu arata locuri libere la magazinul...? (mai mult)
Ce aplicații de învățat IT sau Web Developer știți?
Ce este important să înveți și ce nu este?
Salut, stiti cumva vreo firmă serioasă cu care ati plecat in străinătate care nu dau tepe sau isi bat joc de muncitori? Am luat zeci de tepe si mi- e cam frica sa mai plec in străinătate desi nu-...? (mai mult)
Cand sunt urmatoarele recrutari din Mapn?
Vreau sa ajung medic psihiatru, ceea ce inseamna ca imi trebuie facultatea de medicina. Sunt a 11-a la stiinte sociale, conteaza faptul ca nu dau bacul la bio/fizica/chimie?
Salut, intrebarea mea este: Daca in acest moment sunt la o facultate la ID (Invatamant distanta) si doresc sa candidez la admiterea la o scoala de jandarmi, presupun ca trebuie sa imi retrag diploma ...? (mai mult)
Bună seara! Doresc și eu mai multe informații în legătură cu examenul scris pentru ocuparea unui post pentru functia de îngrijitoare într un spital de stat! Mulțumesc anticipat!
Salut, vreau sa ma angajez sofer la fan curier, am dus actele, s- a aprobat trebuie sa incep munca.Intrebarea mea este următoarea. Pot lua cu mine când ies pe traseu cu masina sa livrez coletele pe...? (mai mult)
Daca fac glovo intr- un oras cum ar fi Arad si lucru 8 ore cu bicicleta care este variația de profit? Ca mna nu toate zilele sunt la fel, altele sunt mai bune, altele mai rele dar asa in medie, intre...? (mai mult)
Bună, m- am înscris la un master și am plătit anul integral.Intrebarea mea este, dacă vreau să renunț îmi primesc măcar o parte din bani înapoi? sesiunea de examene nu a început încă și ...? (mai mult)
Știe cineva un loc de munca prin Suceava, de preferat zona Curcubeu-Nordic, cu program de începere ora 9? Am băiatul la grădiniță si începe de la 7:30-8 programul.
Bună.M- am înscris la al doilea master pe care l- am plătit, primul an integral.Acum problema ar fi ca vreau să renunț la el, suntem în ianuarie și urmează sesiunea deci nu au început încă...? (mai mult)
Stie cineva cursuri care se desfasoara exclusiv online si ofera diploma de calificare recunoscuta de minister? Stiu de operator introducere si validare date, dar alte posibilitati ar mai fi? Poate ceva...? (mai mult)
Buna si la multi ani pentru noul an! Am o intrebare: Orarul de la Scoala de agenti de politie Campina este la fel ca orarul de la orice liceu? Ma refer daca este un interval anume zilnic, de exemplu de...? (mai mult)
Salutare, daca termin o facultate de economie si afaceri si fac master de ex la drept sau orice alt domeniu diferiit, pot fi angajat in domeniul de master? De ex avocat sau notar. Cum e mai bine? Sa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Effy35 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Mindfulness întreabă:
Simo2296 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!