N-as putea sa-ti spun. Stiu ca scoala nr 1 in materie de pregatit stewardese si apoi plasari la diverse companii, cu un salar de inceput de minim 6-700 de euro e ''Scoala de Stewardese Baneasa'' (am prietene care au frecventat acolo si de asta stiu detalii referitoare la job-ul acesta). Trebuie sa aiba un site. Cauta acolo si sunt convins ca vei gasi ceea ce te intereseaza
E relativ simplu. Trebuie sa urmezi un curs de calificare (ca si un atestat). De fapt, e mai degraba un curs de formare pentru ca tine in medie in jur de 6 luni de zile. Atentie, sa stii ca pentru a aplica la asa ceva ai nevoie de un CV bunicel (liceu, facultate terminate, macar 2 limbi straine pe care sa le stapanesti decent). Dupa acest curs de formare, in functie de CV-ul tau poti fi angajata de o companie de zbor sau nu. Multi cred ca e usor sa devii insotitor de zobr dar realitatea nu-i tocmai asa, tocmai din cauza faptului ca salariul e mare si facilitatile foarte bune. Stiu ca un astfel de curs exista la Bucuresti, nu stiu in ce alte orase romanesti mai exista.
Acum depinde. Daca vrei pentru o comanie aeriana de genu Lufthansa atunci da. Depinde pentru ce optezi. la Tarom de exemplu cred ca e destul sa stii engleza asa cum la wizz air e destul sa stii italiana. Treburile astea difera de la angajator la angajator.
Gandeste-te bine, vei fi mereu cu capul in nori[scuze dar nu stiam ce sa raspund]
sorinaa0 întreabă: