Salutare! Incearca textul asta: Buna ziua! Ma numesc xxxxxxx si, va trimit atasat in acest e-mail, cv-ul meu, pentru a-mi exprima dorinta de-a lucra in cadrul companiei dvs! Cu stima xxxxxxx (numa si prenume)!
Nu lasa mailul gol, gandeste-te ca multa lume trimite mail-uri asa, cum sa iesi in evidenta sa te ia pe tine si nu pe ei? Scrie-le cateva vorbe despre tine, numele si o mini-prezentare, un fel de cv-forma scurta dar nu spui tot ci ceea ce crezi tu ca ar fi interesant pentru ei, daca le atragi atentia vor deschide cv-ul, altfel sterg mailul direct fara sa-l deschida. Tot in aceasta scrisoare de intentie scrie si pe ce post ai vrea sa te angajeze, nu trimiti cv luati-ma si pe mine, precum ziceam, primesc mailuri multe, oamenii aia au mult de lucru, nu-si bat capul sa ghiceasca cam ce ai vrea tu sa faci sau la ce te-ai pricepe. Gasesti si aici ceva sfaturi si chiar modele de scrisoare de intentie, iti faci una standard si o scrii la toti. http://www.ejobs.ro/cariera/sectiune-stdent/articol-Scrisoaredeintentie
Salut.
Eu cred ca pe langa CV, trebuie si scrisoare de intentie.
Depinde unde aplici, vezi ce cerinte au de aplicare, daca iti cer si alte documente, da-le si trimite.
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: