Da, talentul il dobindesti pe parccurs daca esti increzuta si sataruitoare, nu te da batuta si incearca la nesfirsit pina ce vei obtine ceia ce iti doresti cu adevarat, nu te lasa batautu daca cineva va spune ca nu vei reusi.
mult noroc in indeplinirea visurilor tale!
Sa fii tupeista trebuie sa nu lasi pe nimeni sa te injure, sa nu te atinga nimeni cu un deget macar, si sa fii capabila pe tine insati, Sa ai incredere mai multa in tine trebuie sa fii capabila de orice si sa gandesti de 10 ori inainte de a face un lucru, Talentul da il dobandesti pe parcurs dar
daca nu ai pe cineva care sa te sustina si care sa se ocupe de tine degeaba iti doresti acest lucru, Sper ca te.am ajutat SUCCES
In primul rand sari o data cu parasuta si vei avea mai mult tupeu in al doilea rand incepe de mai jos cu... teatrul de exemplu!
Salut! Talentul il dobandesti prin practica. Incearca sa faci "actorie"(incercand sa ii manipulezi, mintii intr-un fel frumos si altele, daca intelegi) pe persoanele din viata ta la care nu tii prea mult.Asa o sa faci un minim de experienta! Si urmeaza pasii, cunostintele, scoliile ce te duc pe acest drum catre o actrita desavarsita! IIIciauIII
Cu talentul te nasti, restul e ...munca, munca, munca! Ti-as recomanda o carte foarte buna, o poti cumpara de pe net: Puterea extraordinara a subconstientului tau de Joseph Murphy. Nu este scumpa, eu am achizitionat-o si merita investitia. Fiindca sunt o persoana cu f. mult bun simt si tupeul imi lipseste cu desavarsire, la fel ca si tine am cautat solutii. Le-am gasit intr-un program de pregatire in cadrul unei afaceri. Daca vrei sa stii mai multe, iti stau la dispozitie.
Alexutzuu2010 întreabă: