Buna
Te gandesti,Aberezi,Trezeste'te,prea frumos visezi.
Vreau o viata nouaa!Si de restuuu` caramele!
Un zambet e ca 1000 de cuvinte.
Teoria zambetului:Ingerii nu plang.
Realitatea bate platourile de filmate.Viata`i frumoasa si fara efecte speciale.
Chiar daca unii nu ne lasa sa traim,privim inainte si ironic le zambim.
Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine.
[♥]Am capul printre norì , daR de aici este o panorama supebaaaa. [♥]
Educata de destin,simt mult dar arat putin.
Hai sa refuzam Orice rOl pe scena regretelOr!
Traiesc intr'oO lume de vis,in care thotu e permis.
Cu zambetul pe buze si cu capul sus voi ajunge intotdeauna unde mi-am propus!
Nu te schimba.Urmeaza'ti visele.Nimeni nu te poate opri, Nu ceda orice'ar fii.
º"Uita tot ce`ai pierdut, tot ce`ai vrut, tot ce n`ai avut , uita timpul ce`a trecut.Orice sfratsit e un nou inceput.:-x"º
Am nevOie d cineva,da n'am nevOie de Oricine,eO am nevOie dOar de cei kre au nevOie de mine!, :X "
ºAzi ´ open y0ur`º eyes ;;] ´, ºexact ca`nº filme b-) ´ . Caº daca ´ nu te vedeº nimeni ´ Tuº p0tsi ´ sa vezi ´ pe 0ricineº =p~
•Eu nu sufãr de nebunie,me bucur de ea in fiecare minut)•
>Suntem piesele perfecte dintr`un joc de shah pervers unde nu exista reguli si toti merg pe interes []
Ea? Ea este fata care candva adora sa stranga raze de soare intr-un borcan si in zilele ploioase sa le arunce prin jurul ei.
Este atât de schimbată;x! Exact qum ai zis tu ca nu o să fie vreodata!"
Prietenii cei mai buni sunt cei dupa care nu poti pune virgula, doar punct!:X
• Lumea asta te distruge, te induce in eroare, fura tot si apoi fuge, te raneste si te doare!
• Atunci cand crezi ca totul in viata e pustiu, inchide ochii, asculta bataia vantului .
• Traieste in asa fel incat sa nu ti se observe prezenta, dar cand pleci din locul in care ai trait, sa ti se simta lipsa.
• Si ce usor e sa zambesti, cand ai incredere-n ceea ce esti
• Intotdeauna pregatita pentru raul care vine, intotdeauna fericita daca treaba merge bine.
• Durerea te-a maturizat, te-a pus pe gânduri. Te-a învățat să citești printre zâmbete și rânduri.Ștergi o lacrimă dar nu poți să ștergi amintiri.
Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,mi-e egal cu 0 tot ce spune lumea asta proasta!
Când viata iti da o mie de motive pentru a plânge,demonstreaza ca ai o Mie si Una de motive pentru a zâmbi:X
Sunt doar o fata cat se poate de obisnuita :X,care nu are absolut nimic special . Are zile in care parul ii sta ca naiba ,si zile in care arata extraordinar :X
N-o sa uit ceea ce sunt,o sa ajung ceea ce visez,o sa iubesc ce imi place,o sa uit ceea ce ma doare,n-o sa uit ceea ce mi se greseste,o sa fiu buna cu cine merita si rea cu cine trebuie.
Hai invata sa treci peste,viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste,nu trebuie sa plangi, zambeste !
;x plαng ιn ħoħotє dє rαs , dαy єvєrydαy . αuzι bєy.[ !? ]. ħєy ! '
# Timpu` se scurge`n [RELUARE] . =X
) ▪Nu mai iert minciuni nu mai cred in cuvinte si doar privesc .Sunt ironica,doar pentru ca stiu ca asta ma face si mai tare. ▪
->Si sunt ironica doar pentru ca stiu ca asta ma face si mai tare .
●` Regula numaruuu` unu` ` Sã n`ai incredere` in Nimeni` ! ●
" Buna " - Pff. asta era in generala. Acum e boboaca de liceu si e dementiala!
[♥] Avem o miee de vise .[♥].
♥ > Daca mama nu ne-a facut surori a stiut de ce.pentru ca Dumnezeu ne-a facut cele mai bune prietene!> ♥
Qnd e fericita, surasuL ei n`are egaL :-x
Prietenia este umbra serii, care se înteţeşte odată cu apusul soarelui vieţii.
Ia`ti liber de la stress pentru o vreme.Nu`ti mai bate capu` uita de probleme.Fa cumva si mergi mai departe.Stii ca poti.Stii ca se poate.Sa privesti in spate n`are rost.Nu o sa mai fie ce a fost :-x
Mereu cu zambetul pe buze • Nu se streseaza • Nu o prea intereseaza ce urmeaza •
`• Fiecare poveste are un sfarsit. Dar In viatsa Fiecare sfarsit are un nou inceput .•
Realitatea` e mult prea dura atunci cand dai de greu ! Visele` se spulbura aproape instantaneu`!
Spui` ca e` o copila`, si ca nu` itsi place asa`;| Dar asa` cum e ea,tsi-a furat inima`;;]
Acum mă uit pe geam şi zâmbesc . Că-s totuşi amintiri frumoase în care inca mă regăsesc.
♥ Am tors ața sorții, am stors teama morții . Unii văd mereu lumea de sus, precum piloții !
♥ Și când cu toții va fi să ne-ntâlnim . Ne vom da seama rapid că pentru prieteni trăim ! (:
♥ Și-aș vrea să nu mai număr,câți dintre noi dispar. Momeală pentru pești,în cârlige de pescar !
♥ Mii de nopți amare, așteptând raze de soare . Mii de zile în alb-negru, sperând la pete de culoare ! (:
♥ Căci pe scara de trădare zi de zi se bat recorduri . Iar inimile ne devin tărâmuri cu fiorduri. (:
♥ Mii de speranțe acum uitate, mii de amintiri păstrate . Toate momentele astea frate, le port în suflet gravate. (:
♥ Căci la sfârșit rămâne știrea că am plecat, dar amintirea arde încă în piept adâncă precum jarul unui foc . Nu o să uit niciodata cum statea în fața la bloc ! (:
♥ Clipele în care strgam tare: " Gol frațioare" au rămas gravate în suflet, ca pe foile de ziare ! (:
♥ A ramas cenușa speranțelor stinse ! (:
♥ Te`ai dus prea departe, n`am putut să te`ajung . Acum plâng în memoria celui mai puternic gând ! (:
♥ Ai trecut ca gândul prin gândurile mele . Acum număr stele și sper să te găsesc prin ele !
♥ Mi`e dor de clipele când eram un suflet . Dar al meu a dispărut și a rămas decât un urlet !
♥ Unde ai dispărut? Când? De ce? Cu cine? Îmi rămâne o imagine și doar niște suspine !
♥ Nu văd vre.un rost, ce`a fost, a fost . Inima mea e o echipă, tu ai cel mai mare post
♥ I gave you everything but never was enough !
♥ Lucrurile privite cu dispreț cer multă voință . Cu ușurință poți cauza cuiva suferïnță !
♥ Te trezești din vis, și vezi, totul e schimbat, copacii s.au vestejit, și cerul e înnorat .
♥ Te mai port pe tine`n gand . Doar amintind`u`mi o să mai pot să râd !
Tocurile au fost facute pentru ca femeia sa calce lumea in picioare . Intr'un mod elegant.
Unde am fost eu,n-o sa ajunga niciodata. Iar daca crede asta,e o proasta ;;]
Fara griji si fara ganduri negre.Toata lumea e pe caterinca si se vede .
Ai grija cum iti formulezi criticile, s-ar putea sa pici de prost.
Prea multe complicatii care n-au nici un rost.
You said many lies and I always believed you...
Am uitat ce ti-am spus si cum eram `nainte. N-am uitat sa te iubesc, doar ca nu-mi aduc aminte
Sunt unele persoane care-mi raman mereuu in suflet, oricat ar gresiii`.
O clipa langa tine n-as putea s-o uit...Iti jur ca nu-i iubire, e un pic mai mult.
Eu sunt ca aerul, dar te las fara respiratie' . . bruneta, ochi caprui,sursa ta de inspiratie ;;].
Se vede in ochii ei ca doar la el se gandeste :]
Au fost promisiuni cum ca o sa se iubeasca pana cand soarele o sa inceteze sa traiasca.
Joaca`te cu mintea lor sa uite cum ii cheama, cine sunt si ce vor.
E trist sa suferi uneori... Dar e frumos cand dragostea te face sa zbori ;x.
Uita`te bine la ea si tine`o minte, Caci o fata asa nu se vinde
E bine sa stii ca nu poti sa fugi de tine, Si ca doar in filme actorii supravietuiesc printre ruine!"
Cu siguranţă n`are nevoie de motive că zdreanţa`i zdreanţă. Zice că`l iubeşte dar se poartă de parcă nu`i pasă, pe târfă n`ai cum so faci femeie de casă.
Oare . Fara ea ai fii la fel ? Da 0are . Fara ea te`ai simtzi altfel ? Caci daca e departe , nu te mai simtzi intreg . Spui : " Pune`0 intr`0 mie de fete ca t0t pe ea 0 aleg.
Love is for free
• Trece una vine alta.Şii se mai întoarce roata. •"
Daca rolul asta mi-a fost dat in acest joc o sa`l joc. Totul e scris, nu depinde de noroc. > LaSa aparenta Si gusta esenta =p~ ;x"
♥ Certurile stii . Faze , prostii . Sau cand ne purtam ca niste copii . Ce zici . . . Ai uitat ? . Vrei sa`ti amintesc? ♥ Tot ce conteaza e ca Te IUBESC ! [:X] ♥
• teOretiC` ma adOri` ...practiC` ma iubesti` !
• ZaMbesc`! . Nu regret`! . Nu am gresit`.am iubit`! .il iubesc:X si am simtit!`;x.
Nimeni nu-mi poate fura zambetu` care imi apare atunci cand ma gandesc la tine!`;x
♥Am avut ocazia de a ma juca Qu oricine.si totuji am ales sa te iubesQ pe tiNe!`♥
Vreau Ca Cine Ma Va Tzine In Bratzee Sa O Faca Asa Cum Trebuiee!`
SUFLET | de` Copil, | LACRIMI | de` adult Sh` eSentSa tare, aSta e | FETITSA | Care te-a ridiCat | MEREU | in piCioare`
Pentru ca de placut, poti sa placi mai multe fete | dar de iubit , poti iubi doar una `!
● Sunt doi indragositi care nu se intalnesc, Doua persoane despartite care se doresc, Doua suflete aflate la o rascruce, Doua lacrimi dar nici una nu mai curge! ●
Nu pretinde ca este usor.Nu e asa.Nu exista defecte cand nu exista dragoste !
El A FosSt De Vinaa Ca De Fiecare Dataa.Inceteazaa Fataa Sa Te Simtzi Vinovata!`.Tzi`a Promis.Stiu.Te`a Mintzit Stiu.El O Sa Regretee cand E Prea Tarziuu!`
Ai primit tot ce-ti doreai, pentru ca ai tras din greu ca sa le ai ! .Sunt lucruri banale care te fac sa zambesti si sa ajungi fara sa vrei sa le iubesti!`;x
Cand iesi fara ea, nu te controleaza, nu te suna, Tu stii ca te iubeste, dar nu vrea sa tsi.o spuna`
Era o COpilaa Candva`.Acum S`a Schimbat din cauza Ta! Gandestee Altfel "Pustoaicaa" !
Hei Tu ` . Aminteste`ti Clipelee bune . Aminteste`ti de mine asa Cum mai Cunoscut . Tine minte dragosteaa Ce ne-a salvat mult . :X
Potsi sa vopsesti o cioara in alb ca nu va fi porumbel...la fel cum nici una dintre voi nu va fi ce am fost eu pentru el...;x"
Dak`am fitze``sunt`Fitze de indragostita'`"Jhi sunt`ale melle` `deloc ale tale``.[][]Aaa si`Ink cva``daca`nu-Tzi convine``nu`Mi `spune`Mie''...Spune-I Lu Mata!`:]]
Si o vezi cum zambeste, cat este de fericita. Este atat de constienta cat de mult este iubita!`
Spune`mi , spune`mi acum ce simti . nu vreau sa cred ca iar ma mintzi . De ma yubesti , ramai cu mine , o viaTsa vreau sa stai cu mine:X"
• E de ajuns sa am incredere in mine • In ce pot sa fac ca sa fie bine • Poate intr-o zi iti vei aminti • Ca am avut grija de tine • Macar o zi •
• Si ti-as pune intrebari multee da` stiu ca raspunsurile tale vor fi mereu "..." puncte , puncte
Sper ca ti-am fost de folos[unele sunt scrise de mine,altele luate de pe site`uri]
II ignoram pe cei ce ne adora ii adoram pe cei ce ne ignora.ii ramin pe cei ce ne iubesc.si din pacate ii iubim pe cei ce ne ranesc.
Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic.Si daca am pierdut ceva inseamna ca nu-mi trebuia '
Cu nimic mai speciala, cu nimic mai deosebita.Doar diferita
Tu Si tot Clubul vostru De Inecathe. Avem o Vorba Sa va scpunem. Aratatzi Perfect din Spate
Am o gramada de defecte.stiu...nu oblig si nici n-am obligat pe nimeni sa ma accepte...
Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!
Viata seamana cu o poveste, ceea ce importa nu e lungimea ei, ci valoarea ei`
Sa nu uiti ca orice asteptare e provizorie, chiar daca dureaza toata viata.
Pentru fiecare 60 de secunde în care sti supărat, pierzi un minut din viaţa frumoasă pe care nimeni nu ţi-o poate da înapoi… aşa că învaţă şi tu să fii fericit şi să zâmbeşti!
. Stiu ca este greu dar sunt aici gata sa te ridic,cand simti ca pici!
Este o prostie să renunţi la visele tale doar pentru că unul nu s-a împlinit!
Copilăria. Singurul paradis pierdut.
Doar pentru că cineva nu te iubeşte aşa cum vrei tu, nu înseamnă că nu te iubeşte cu toată fiinţa sa.
Nu te teme niciodată de umbre, ele arată doar că există lumină în apropiere!
Zâmbeşte celui care te-a părăsit ca să nu creadă că-ţi pare rău!
Zâmbetul durează doar o clipă,dar amintirile lui o viaţă întreagă.
Adevărul doare. dar ceea ce ne lasă răni adânci este totuşi minciuna!
Ea nu e ca resul.Ea e pur si simpluu` ea`![]
Nu sunt asa cum ai vrea`! Iubeste`ma pe mine nu imaginea mea`!
O fata desteapta are un intotdeauna baiat pe care si`l doresc altele
Nu te uita inapoi. nu te mai pierde printre vise,priveste inainte. sunt cu bratzele deschise si cu ploapele inchise, din nou simt ca mi`e dor. imi doresc sa fiu cu tine impotriva tuturor.
Doar muzica paşilor tăi îmi aminteşte de exiştenţa timpului. Eu Ji toate cuvintele mele nespuse ne deşirăm tăcerea peste urmele tale!
Mult timp a trecut, nimic nu s-a schimbat... La ea tot mai mult se gandeste. Traind cu teama ca deja l-a uitat, Nu stie ca inca-l iubeste.
Cred ca te`ai saturat sa astepti baiatul potrivit ai intalnit atatia badarani ce te`au dezamagit e timpul sa nu ma mai eviti si sa`mi spui in fata daca vrei sa incepem impreuna o noua viata.
Nu se vinde ieftin, fiindca ea vrea TOT! ii lasa pe fraieri cu fanteziile lor. sa`si imagineze cum ar fi sa fie o nOapte a lor!
Ti-ai gasit alta tampita, doar sunt deStule! Nu e vina ei ca O fOlOseSti sa ma raneSti. si faCi spume ca nu reuSeSti
Si'ti vezi de treburi, ca oricum viata merge'n suturi. Ai cazut - te-ai ridicat, inveti noi moduri sa te scuturi."
Stiu ca ti-am spus de multe ori: Cu un zambet ma ridici la nori. Imbratiseaza-ma si apoi povesteste-mi despre noi."
Îmi faci draci! Mă faci să beau mereu. Mă cerţi mereu. De ce mereu vinovata sunt eu
Toti imi spun: -nu renunta- -nu mai plange- -totul va fi bine- Dar eu las capul in jos si le spun: - Nu-i pasa de mine
Ma vei gasi poate intr-o zi. Intr-un loc uitat...ma vei privi. Zicand incet."A fost'odata prietena mea".
O simpla comparatie intre prietenii adevarati si prietenii falsi
Prietenii adevarati te critica sa nu cumva sa ti-o iei in cap, prietenii falsi te lauda ca sa te faci de rahat…
Prietenii adevarati sunt langa tine la bine si la greu, nu te lasa cand ai probleme, prietenii falsi sunt cu tine la bine, la greu dispar cand ai probleme, se fac ca nu te cunosc.
Prietenii adevarati te ridica daca esti jos, prietenii falsi nu-i intereseaza si te lasa jos …
Prietenii adevarati te conduc pe ultimu drum, aia falsi nici nu-i intereseaza ca te-ai dus…
Prietenul adevarat se distreaza la tine acasa, dar a doua zi te ajuta sa faci curat, prietenul fals se distreaza, rupe tot si apoi pleaca fericit, nu te ajuta cu nimic …
Prietenul adevarat iti spune nu mai bea, prietenul fals iti da sa bei pana cazi in cap…
Prietenul adevarat nu profita de tine, prietenul fals si-ar da in cap ca sa ii dai si lui ceva…
Prietenii adevarati mi-au spus pe fata ce au avut de zis, prietenii falsi pe la spate m-au barfit.
Prietenii adevarati iti spun " Ce mai faci? ", prietenii falsi cand incep cu asa ceva stiu ca au nevoie de ceva…
Prietenii adevarati si-ar da viata pentru mine si eu pentru ei, prietenii falsi nu ar misca un deget pentru mine.,.
Cu prietenii adevarati pot vorbi orice ca a doua zi nu imi aud vorbe, cu prietenii falsi de vorbesti ceva toti stiu ce le-am zis…
Un prieten adevarat iti da sfaturi cand ai probleme, un prieten fals iti da doar sfaturi rele…
Un prieten adevarat iti da bani si nu tii cere inapoi, un prieten fals iti da ceva, ii esti dator cu viata
Prietenii adevarati nu m-au uitat cand au vazut ca nu mai am, prietenii falsi cand au vazut ca nu imi am toti au plecat…
M-ati considerat un prost ca v-am dat, sa stiti si voi ca nu v-am dat ca am fost prost, v-am dat ca am fost bun cu voi, dar nu mai merge asa am sa schimb si eu foaia si in sfarsit mi-am dat si eu seama care imi este prieten adevarat si prieten fals….
Multi rostesc cuvantul `Prietenie` Dar putini il inteleg
Prieteniile care se sfarsesc.De fapt nu au existat!
Prietenul adevărat, este acela ce-ți întinde mina, nu pentru o zi ci pentru totdeauna, cu prietenie...
•Traiesc totul la maxima intensitate.
•Plang si rad in aceeasi zi.
•Vorbesc fara sa tac.
•Ma supar si iert dupa cateva momente.
•Pot ierta usor insa nu pot uita la fel de repede.
•Sunt singura si totodata cu toata lumea.
•Ador sa mi se spuna"te iubesc", si iubesc tot ce ador.
•Nu iau in seama tot ce mi se spune.
•Consider ca fiecare persoana e plina de defecte pe care altii le iubesc.
•Imi doresc sa obtin imposibilul si nu ma las pana nu o fac.
ZabaricitoviciBuăăă întreabă: